Sothys

Ook voor de aanschaf van diverse verzorgingsproducten kun je bij Schoonheidssalon Aqua Beautycare terecht.
Staat een product er niet tussen? Dan kan deze wellicht voor je worden besteld.
Je bestelling kun je doorgeven via: contact@aquabeautycare.nl
Bij elke bestelling ontvang je altijd gratis mini’s.
Producten afhalen in de salon is gratis. Voor verzending van de producten wordt € 6,75 in rekening gebracht (vanaf € 100,00 is de verzending gratis).

Sothys reinigingsproducten

Reinigingsmelk- en lotion (200 ml)

€ 28,50

Lait Demaquillant Vitalité

Sothys Lait demaquillant Vitalité is een frisse reinigingsmelk met extract van grapefruit om de normale en gecombineerde huid dagelijks op milde wijze te reinigen. Deze reinigingsmelk bevat zuivere plantaardige bestanddelen en is zonder minerale oliën.

Gebruik
Over het gezicht en de hals verdelen en vervolgens met de vingertoppen inmasseren met kleine rondgaande bewegingen. Het overtollig product verwijderen met een wattenschijfje of naspoelen met water. Afsluiten met de lotion demaquillant Vitalité.

€ 28,50

Lotion Demaquillant Vitalité

Sothys Lotion demaquillant Vitalité is een frisse lotion met extract van grapefruit om de normale en gecombineerde huid dagelijks op te frissen.

Gebruik
Met een wattenschijfje aanbrengen op het gezicht en de hals en daarna drogen. Vervolgens voor uw huid geschikt serum en creme aanbrengen.

€ 28,50

Lait Demaquillant Confort

Sothys Lait demaquillant Confort is een romige hypoallergene reinigingsmelk met Thermaal Spawater om de meest gevoelige en droge huid dagelijks op zachte wijze te reinigen. Deze reinigingsmelk is vrij van minerale oliën en is speciaal voor de meest gevoelige huiden. .

Gebruik
Over het gezicht en de hals verdelen en vervolgens met de vingertoppen inmasseren met kleine rondgaande bewegingen. Het overtollig product verwijderen met een wattenschijfje of naspoelen met water. Afsluiten met de lotion demaquillant Confort.

€ 28,50

Lotion Demaquillant Confort

Sothys Lotion demaquillant Confort is een hypoallergene lotion met Thermaal Spawater om de meest (over)gevoelige huid dagelijks op te frissen. Zonder parfum en geurstoffen.

Gebruik
Met een wattenschijfje aanbrengen op het gezicht en de hals en daarna drogen. Vervolgens voor uw huid geschikt serum en creme aanbrengen.

€ 28,50

Lait Demaquillant Clarté

Sothys Lait demaquillant Clarté is verrijkt met extract van toverhazelaar en reinigt de huid op milde wijze en bestrijdt rode vlekken, couperose en roodheden. Deze reinigingsmelk is vrij van minerale oliën en is speciaal voor een huid met rode vlekken en rode adertjes.

Gebruik
Over het gezicht en de hals verdelen en vervolgens met de vingertoppen inmasseren met kleine rondgaande bewegingen. Het overtollig product verwijderen met een wattenschijfje of naspoelen met water. Afsluiten met de lotion demaquillant Clarté.

€ 28,50

Lotion Demaquillant Clarté

Sothys Lotion demaquillant Clarté is verrijkt met extract van toverhazelaar en maakt uw huid weer helder, verstevigt de adertjes in de huid en bestrijdt rode vlekken, couperose en roodheden..

Gebruik
Met een wattenschijfje aanbrengen op het gezicht en de hals en daarna drogen. Vervolgens voor uw huid geschikt serum en creme aanbrengen.

€ 28,50

Lait Demaquillant Pureté

Sothys Lait demaquillant Pureté is een reinigingsmelk met irisextract om uw huid grondig te reinigen en te zuiveren. Deze reinigingsmelk is vrij van minerale oliën en is speciaal geschikt voor de vette en probleemhuid.

Gebruik
Over het gezicht en de hals verdelen en vervolgens met de vingertoppen inmasseren met kleine rondgaande bewegingen. Het overtollig product verwijderen met een wattenschijfje of naspoelen met water. Afsluiten met de lotion demaquillant Pureté.

€ 28,50

Lotion Demaquillant Pureté

Sothys Lotion demaquillant Pureté is een tweefasige lotion met irisextract om uw huid te zuiveren, de huidstructuur te verfijnen en de talgproductie te remmen.

Gebruik
Lotion schudden voor gebruik. Met een wattenschijfje aanbrengen op het gezicht en de hals en daarna drogen. Vervolgens voor uw huid geschikt serum en creme aanbrengen.

€ 31,00

Eau Demaquillante Micellaire Lotion

Sothys Eau demaquillant micellaire lotion is een ultra milde 2-in-1 reinigingslotion en reinigt mild en doeltreffend zowel het gezicht en de ogen in een enkel gebaar.

Gebruik
Dagelijks in de ochtend op een licht vochtig watje sprenkelen en de huid en hals zachtjes reinigen door zachte zijwaartse bewegingen te maken vanaf binnenzijde gezicht naar buitenzijde. In de avond de lotion op een licht vochtig watje sprenkelen om het gezicht te reinigen en de oog make up te verwijderen.

€ 27,50

Fluide Demaquillant Yeux et Levres

Sothys Demaquillant yeux et levres (100 ml) is een tweefasig vloeibaar product om alle make-up van ogen en lippen te verwijderen ook waterproof make-up. Speciaal voor mensen met gevoelige ogen en voor lensdragers.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje dat u over de oogleden, de wimpers, de wenkbrauwen en de lippen haalt. Niet naspoelen.

€ 65,00

Vitalite400ml

XL Lait & Lotion Demaquillant Vitalité (400ml)

Voordeelformaat Sothys Lait en Lotion demaquillant. Keuze uit Vitalité, Clarté en Confort.
Dubbele inhoud voor een aantrekkelijke prijs!

Wascreme, -olie en -gel

€ 38,50

Gel Moussant Purifiant (125 ml)

Sothys Gel moussant purifiant is een frisse reinigende gel met extracten van iris en moerasspirea om de vette en probleemhuid grondig te reinigen en de talgproductie te reguleren.

Gebruik
Gel met water opschuimen en met roterende bewegingen masseren, daarna de huid afnemen met een vochtig washandje of sponsje. Vervolgens de huid opfrissen met de lotion pureté om de productie van talg te remmen.

€ 43,00

Nettoyant Du Matin (125 ml)

Sothys Nettoyant du matin is een dagelijkse cremereiniger met extract van kamille en zachte amandelolie. Om de huid zachtjes te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruik
's Ochtends aanbrengen op een vochtige huid. Emulgeren met water en ruim naspoelen. Kan ook 's avonds worden gebruikt. Vervolgens de huid opfrissen met een geschikte lotion.

Dieptereinigers en scrub

€ 43,00

Desquacreme

Sothys Desquacreme is een originele formule van Sothys. Dit diepgaande reinigingsproduct helpt de huid te ontdoen van de meest hardnekkige onzuiverheden, zoals een doffe huid en zwarte puntjes.

Gebruik
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op een vochtige, gereinigde huid, 2 tot 3 minuten laten intrekken. Vervolgens 2 tot 3 minuten met cirkelvormige bewegingen het product opschuimen met lauw water en daarna afspoelen. Deze handeling 2 tot 3 keer herhalen om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.
Normaal, gemengde huid: 1 tot 2 keer per week.
Droge, gevoelige huid: 1 keer elke 2 weken.
Vette, probleemhuid: 2 tot 4 keer per week.

€ 48,50

DF Desquacrem Forte Microderm

Sothys Cosmeceutique desquacrem forte microderm is een cosmeceutische diepte reiniging voor het gezicht, hals en decolleté. Voor de normale huid, de gemengde tot vette huid, die te weinig zuurstof heeft en dikker is geworden, die tekenen van veroudering en/of pigmentvlekken vertoont. Met een grondige reinigende werking van de huidporiën en een exfoliërende werking dankzij een combinatie van salicylzuur (2%) en micro korrels van rijst. Getest onder controle van dermatologen.

Gebruik
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op een vochtige, gereinigde huid, 2 tot 3 minuten laten intrekken. Vervolgens 2 tot 3 minuten met cirkelvormige bewegingen het product opschuimen met lauw water en daarna afspoelen. Deze handeling 2 tot 3 keer herhalen om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.
Normaal, gemengde huid: 1 tot 2 keer per week.
Droge, gevoelige huid: 1 keer elke 2 weken.
Vette, probleemhuid: 2 tot 4 keer per week.

€ 44,00

Gelée Gommante visage

Sothys Gelée gommante visage is een zachte peeling met schuurkorreltjes en extract van witte thee. Ontdek deze magische textuur die overgaat van een gel in olie en daarna in melk.

Gebruik
Aanbrengen op een droge, gereinigde huid. Lichte cirkelvormige bewegingen maken tot de gel een olie wordt. Daarna emulgeren met water tot het product een melk wordt en ruim naspoelen met lauw water. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.

€ 43,00

Gommage Exfoliant

Sothys Gommage exfoliant is een natuurlijke huid peeling zonder korreltjes met jasmijnextract om de dode cellen op milde wijze te verwijderen en de celvernieuwing te bevorderen. Geschikt voor elke huidtype.

Gebruik
Aanbrengen op een droge, gereinigde huid. 2 minuten laten inwerken en vervolgens gommen en naspoelen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.

Sothys Huidverzorging gezicht

Normale, gemengde, jonge huid

Organics (veganistische, biologische huidverzorging)

€ 50,00

Organics Emulsion Hydratante Revitalisante

Dankzij een complex van biologische plantaardige ingrediënten van berksensap, bloemenwater van meidoorn en een retinol-achtige extract van alfalfa, vermindert deze lichtgewicht vochtinbrengende Emulsion Hydratante Revitalisante tekenen van vermoeidheid, worden de gezichtstrekken zichtbaar gladgestreken en krijgt de teint een mooiere uitstraling. Resultaat: De jeugdigheid en de vitaliteit van de huid blijven dagelijks behouden. Huidtype: alle huidtypes zelfs de gevoelige.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 35,50

Organics Huile demaquillage gezicht en ogen

Deze reinigingsolie, verrijkt met een oleo-extract van kamperfoelie om zijn antioxidantwerking, verwijdert op efficiënte wijze alle onzuiverheden op het huidoppervlak en alle make-up, zelfs waterproof. De textuur verandert in een melk bij contact met water. Huidtype: alle huidtypes zelfs de gevoelige.

Gebruik
Aanbrengen op de droge huid van het gezicht, de ogen en de hals, meng met water tot het een melk wordt, vervolgens zorgvuldig afspoelen met water. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 42,00

Organics Gommage visage éclat

Deze exfoliërende verzorging combineert frambozenpitten en rijst uit de Camargue met revitaliserend berken sap. Ze bevrijdt de huid op milde wijze van onzuiverheden en dode huidcellen.

Gebruik
Met ronddraaiende bewegingen aanbrengen op een gereinigde, droge of vochtige huid. Oogcontour vermijden. Zorgvuldig afspoelen. Gebruik 1 à 2 keer per week.

€ 40,00

Organics Masque Hydratant

Dit masker dat rijk is aan revitaliserend berkensap dompelt de huid in een waar hydraterend bad en omhult haar met frisheid.

Gebruik
In een dikke laag aanbrengen op een gereinigde huid, 10 minuten laten inwerken en afspoelen. Vervolgen met uw gebruikelijke verzorging.
Voor gebruik ’s avonds: in een dunne laag aanbrengen op het gezicht, 10 minuten laten inwerken en het resterende product in de huid masseren en als nachtcrème laten zitten. Gebruik 1 à 2 keer per week.

Vette, onzuivere, probleem huid

€ 48,50

Creme reparatrice

Sothys Creme reparatrice is een zachte creme voor de vette en probleemhuid, werkt herstellend en beschermend ook voor de gevoelige probleem huidtypen. Bevordert het verdwijnen van de oneffenheden van de huid.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 42,00

Fluide Hydra Matité

Sothys Fluide Hydra matité is een lichte emulsie voor de vette en probleemhuid, werkt hydraterend en normaliseerd de vette, probleem huidtypen.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 61,00

Serum Purifiant

Het serum Purifiant heeft een natuurlijk geconcentreerd zuiverende samenstelling,die het evenwicht herstelt van de vette, probleem en acne huid. Verfijnt de porien kan ook plaatselijk op het probleem gebied worden aan gebracht.

Gebruik
Op de schone huid plaatselijk op de probleemgebieden of over het hele gezicht aanbrengen. Vervolgen met een van de cremes voor de vette, probleem huid. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 38,50

Masque Purifiant

Sothys Masque purifiant is een zuiverend en matterend crèmemasker met twee soorten klei (groen/wit). Verwijdert in alle zachtheid de onzuiverheden en de glanzende zones bij de gemengde tot vette huid.

Gebruik
1 à 2 maal per week aanbrengen in een dikke laag op het hele gezicht of op de T-zone van de gemengde huid. De oogcontour vermijden. Laat de crème 10 minuten rusten en spoel het vervolgens af met water. Nareinigen met Sothys lotion purifiant. Dit crèmemasker wordt ook ’s-avonds doelgericht gebruikt op de kleine lokale onvolmaaktheden. Breng het op de oneffenheden aan en laat het vervolgens de hele nacht rusten. ’s-Morgens afspoelen.

Gevoelige huid, huid met rode vlekken

€ 62,50

Spa Fluide Fondant

Sothys Spa fluide fondant is een heerlijke frisse fluide met Eau Thermale Spa voor de gevoelige en wat gecombineerdere huid. De huid wordt direct minder gevoelig en voelt dag na dag prettiger aan. Een fantastische hypoallergene, parfumvrije formule, geschikt als dag en nacht crème.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds aanbrengen op een gereinigde huid, onder de fluide wordt het Spa SOS serum geadviseerd.

€ 62,50

Spa Creme Veloutée

Sothys Spa cream veloutée is een echte streling voor de gevoelige huid die snel droog wordt. De huid wordt zeer snel minder gevoelig en voelt dag na dag prettiger aan. Een heerlijke hypoallergene, parfumvrije formule, als dag en / of nachtcrème te gebruiken.

Gebruik
‘s-morgens en ‘s-avonds aanbrengen op een gereinigde huid, onder de creme wordt het Spa SOS serum geadviseerd.

€ 57,50

Spa Serum SOS

Sothys Spa serum SOS is voor de gevoelige en zeer gevoelige huiden. Dit zeer comfortabele serum is ideaal om de huid die voortdurend of tijdelijk onprettig aanvoelt, snel te neutraliseren en de kans te verkleinen dat de huid onprettig gaat aanvoelen. Het serum verhoogt de weerstand van de huid en brengt de huid weer in balans. Het serum heeft net als de crème en de fluide een parfumvrije en hypoallergene samenstelling.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds aanbrengen op een gereinigde huid onder de Spa fluide fondant of onder de Spa creme veloutée.

Droge huid

€ 76,50

Creme Équilibrante Nutrition riche (vegan)

Deze crème met een smeltende en kalmerende textuur is ontwikkeld om de huid intens te voeden en te regenereren en dag na dag de huidbalans te herstellen. De huid is gevoed en voelt weer soepel aan. Ze is beter beschermd tegen dagelijkse agressie en tekenen van veroudering. Geschikt voor een droge, gevoelige tot zeer droge huid.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 76,50

Creme Équilibrante Nutrition ultra-riche

Deze crème met een smeltende en kalmerende textuur is ontwikkeld om de huid intens te voeden en te regenereren en dag na dag de huidbalans te herstellen. De huid is gevoed en voelt weer soepel aan. Ze is beter beschermd tegen dagelijkse agressie en tekenen van veroudering. Geschikt voor een droge, gevoelige tot zeer droge huid.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 72,00

Serum SOS Relipidant (vegan)

Serum SOS Relipidant is een droge voedende sos verzorgingsolie ontwikkeld om het oncomfortabele, droge gevoel onmiddellijk te verlichten en het huidmicrobioom te herstellen. De huid is gekalmeerd en voelt snel comfortabel aan.

Gebruik
Enkele druppels in de handpalm gieten en aanbrengen over het hele gezicht en de hals of alleen op de betreffende zones, 's-ochtends en 's-avonds. Verdergaan met een van de cremes Equilibrante Nutrition of met uw gebruikelijke verzorgende crème van Sothys.

Sothys Jeunesse Anti-age cremes

€ 85,50

Creme Jeunesse Rides (Confort)

Sothys Creme jeunesse rides is om kraaienpootjes en rimpels zichtbaar glad te maken, de veerkracht van de huid te behouden en een egale teint te bewaren. De jeugdigheid van de huid wordt als het ware verlengd.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse focus rides aanbrengen.

€ 85,50

Creme Jeunesse Fermete (Confort)

Sothys Creme jeunesse fermete is om rimpels zichtbaar glad te maken, vlekken te verminderen en de zichtbare tekenen van huidverslapping te beperken. Het gezicht lijkt gelift, de jeugdigheid is als het ware opgewekt.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse focus fermete aanbrengen.

€ 85,50

Creme Jeunesse Restructurante

Sothys Creme jeunesse restructurante is om zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden: rimpels, zelfs diepe rimpels en huidverslapping. De huid is weer vol. De jeugdigheid van de huid is als het ware hersteld.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse reconstituant aanbrengen.

€ 85,50

Creme Jeunesse Redensifiante

Sothys Creme jeunesse redensifiante is om een teint te verkrijgen die weer straalt van vitaliteit en tegelijkertijd de zichtbare tekenen van veroudering te beperken. De huid is perfect geregenereerd en ziet er opgevuld uit.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse reconstituant aanbrengen.

Sothys Jeunesse Anti-age serums

€ 95,50

Serum Jeunesse Unifiant

Sothys Serum jeunesse unifiant heeft een matterende textuur, helpt kleuroneffenheden en ieder type porie minder zichtbaar te maken en maakt oppervlakterimpels zichtbaar glad. Heeft u een glimmende huid met zichtbare poriën, vlekken en rimpels. U wilt graag voorkomen dat er pigmentvlekken ontstaan dan is dit serum de beste keuze.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 95,50

Serum Jeunesse Focus Rides

Sothys Serum jeunesse focus rides met smeltende textuur helpt bestaande rimpels zichtbaar op te vullen, het huidoppervlak glad te maken en d tekenen van veroudering te beperken. Voor als u uw rimpels wil opvullen expressierimpels, maar ook de diepste rimpels. Preventief om rimpelvorming te voorkomen.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 95,50

Serum Jeunesse Focus Fermete

Sothys serum jeunesse focus fermete met geltextuur met stretch effect helpt huidverslapping te beperken door de huid veerkrachtig te maken en te verstevigen en de gelaatstrekken zichtbaar te liften. Ziet uw huid er futloos uit, wordt gekenmerkt door rimpels, uw gelaatstrekken zijn zwaar en slap en u wilt uw huid veerkrachtig houden dan is dit serum de beste keuze om uw huid te verbeteren en verzorgen.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 95,50

Serum Jeunesse Reconstituant

Sothys Serum jeunesse reconstituant met textuur van gegelifieerde olie omhult de huid om deze intensief te voeden, maakt de huid dichter en vitaler en verbetert zo alle tekenen van veroudering. Is uw huid dun, futloos en wordt gekenmerkt door verouderingseffecten. Uw huidteint straalt niet meer als vroeger dan is dit serum ideaal om zijn soepel makende en opvullende effect.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 91,00

Serum Jeunesse Ovale Parfait

Sothys Serum jeunesse ovale parfait met onthullende, direct vormende textuur tekent het gezichtsovaal en de hals opnieuw, helpt het gezichtscontour te behouden en maakt het decolleté glad. Voor diegene die hun gezichtsvorm op elke leeftijd wil behouden.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezichtscontour en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

Sothys Hydra4

€ 78,00

Creme Hydratante Jeunesse Velours

Sothys Creme hydratante jeunesse velours is geschikt voor de droge en normale huid en bevat vier soorten hyaluronzuur (hyaluronzuur met hoog en laag moleculairgewicht, micro hyaluronzuur en het gepatenteerde boleet extract 1055). Deze combinatie zorgt voor een cosmeceutisch herstel en intensieve hydratatie van uw huid.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimale hydratatie na het Hydra4 Serum intensif hydratant aanbrengen.

€ 78,00

Creme Hydratante Jeunesse

Sothys Creme hydratante jeunesse satin is geschikt voor de normale en gecombineerde huid en bevat vier soorten hyaluronzuur (hyaluronzuur met hoog en laag moleculairgewicht, micro hyaluronzuur en het gepatenteerde boleet extract 1055). Deze combinatie zorgt voor een cosmeceutisch herstel en intensieve hydratatie van uw huid. Dag in dag uit blijf de huid stalen en haar jeugdigheid bewaard.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimale hydratatie na het Hydra4 Serum intensif hydratant aanbrengen.

€ 89,50

Serum Intensif Hydratant

Sothys Hydra4 Serum intensif hydratant herstelt onmiddellijk de hydratatie van de huid maar beschermt deze ook. Tot 60% meer hydratatie! Raadzaam om na dit serum de creme uit de dezelfde Hydra4-lijn aan te brengen. Waarom? Het synergie-effect: de langdurige werking van het intensief hydraterende serum in combinatie met de onmiddellijke werking van de hydraterende crème biedt de huid een hoog presterende hydraterende oplossing. Het serum optimaliseert de verjongende hydratatie-efficiëntie van de Hydra4 crèmes.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de Sothys Hydra4 verzorgingscrème of een ander Sothys huidverzorgingscreme aanbrengen.

€ 50,50

Masque Hydra-repulpant

Sothys Masque hydra-repulpant werkt als een instant hydratatieboost en heeft een romige en omhullende textuur. De huid is zichtbaar volle, gladder en intens gehydrateerd.

Gebruik
1 à 2 keer per week een dikke laag op het gelaat en de hals aanbrengen. Vervolgens 10 à 15 minuten laten inwerken en met ruim water met watjes of washandje verwijderen. Je kunt dit masker ook ‘s-avonds inmasseren als nachtverzorging.

Sothys Detox Energie

€ 86,50

Detox Energie Creme Jeunesse Dépolluante

Vervuiling kan een verstoring van de balans van het microbioom van de huid veroorzaken. De huid raakt verzwakt en kan zich minder goed beschermen en herstellen. Sothys Detox Energie Crème jeunesse dépolluante is de ware bondgenoot in de strijd tegen dagelijkse omgevingsstress en geeft alle huidtypes, zelfs de vale en gestreste huid, weer een mooie uitstraling.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimale bescherming na het Detox Energie Serum énergisant intégral aanbrengen.

€ 91,50

Detox Energie Serum Energisant Integral

Sothys Detox Energie Serum energisant integral is een sterk geconcentreerde serum en de ideale booster van uw verzorgingsritueel. Dit serum, dat ongelofelijk zacht en licht aanvoelt bij de toepassing, is een krachtige ontgiftende, zuurstofrijke en stimulerende cocktail. De huid hervindt haar vitaliteit en ziet er jonger uit.

Gebruik
Gebruik een paar druppels serum onder de Sothys Detox Energie Creme jeunesse dépolluante of een ander Sothys huidverzorgingscreme voor een stralende mooie huid.

€ 36,00

Detox Energie Essence Dépolluante Protectrice

Detox Energie Essence dépolluante protectrice is een nieuw wapen tegen omgevingsstress voor in uw dagelijkse beautyritueel om de jeugdigheid van uw huid te behouden. Als een echte barrière tegen vervuiling zorgt de formule voor de noodzakelijke dagelijkse dosis bescherming, terwijl de huid wordt omhuld met een uiterst comfortabel hydraterend laagje. Het helpt huidbeschadigingen als gevolg van vervuiling te verminderen.

Gebruik
De unieke textuur van deze essence versmelt met de huid: een paar druppels aanbrengen in de handpalm en met lichte bewegingen inkloppen op het gezicht en de hals.
‘s-Ochtends na de dagcrème aanbrengen om de huid te beschermen, en ‘s-avonds na de reiniging en voor de nachtverzorging om de huid te helpen in haar strijd tegen vervuiling.

€ 46,50

Detox Energie Correcteur Energisant Instantané

Bij het aanbrengen van deze Sothys Detox Energie Correcteur energisant instantané verandert de textuur en past zich aan aan alle huidtypes en alle huidskleuren. Deze crème bevat ingekapselde pigmenten om direct en doelgericht de zichtbare imperfecties op het huidoppervlak te corrigeren.

Gebruik
Ideaal als egaliserende make-up basis of alleen om de teint te verhelderen voor een ultra-natuurlijk corrigerend resultaat. Aanbrengen over het gezicht en de hals.

Sothys Nachtverzorging

€ 80,50

Creme Renovatrice Noctuelle

Nacht na nacht vernieuwt deze creme met verkwikkende geur de jeugdigheid van uw huid zichtbaar. De kern van de formule bevat het cosmetische anti-aging vermogen van marine collageen door een zee alg en een aha complex met knoppen van de biologische zwarte bes om je teint op te frissen.

Gebruik
’s-Avonds, na je Sothys serum, aanbrengen op het gezicht en de hals.

€ 99,50

Capsules Renovatrice Jeunesse Vitamine C

Dankzij deze unieke plantaardige en 100% biologische afbreekbare micro capsules krijgt uw huid de juiste dosis zuivere vitamine C ( 20% ) binnen via een superzachte formule. Nacht na nacht wordt uw huid zichtbaar getransformeerd door dit serum, erkend om zijn bewezen doeltreffende werking op zichtbare tekenen van veroudering (stevigheid, rimpels en vlekken ) en de uitstraling van de huid. (Kuur van 60 dagen)

Gebruik
’s-Avonds, voor je Sothys creme, aanbrengen op het gezicht en de hals.

€ 102,50

Capsules Resurfacantes Jeunesse Retinol

Dit nieuwe Sothys nachtserum bevat pure retinol. Het verminderd zichtbaar rimpels, verbeterd de huidkwaliteit en huidelasticiteit. Ook stimuleert het de huidregeneratie waardoor een verhoogde stevigheid van de huid wordt verkregen. Deze kuur van 60 dagen is geschikt voor ALLE huidtypes, zelfs de gevoelige. Vitamine A (retinol) is van belang voor de opbouw en de gezondheid van cellen.

Gebruik
’s-Avonds, voor je Sothys creme, aanbrengen op het gezicht en de hals.

Sothys Cosmeceuticals

€ 73,50

RS Regenerative Solution

Sothys Cosmeceutique Regenerative solution met glyco-repair en hyaluronzuur is een masker/serum om de ultrakwetsbare huid te hydrateren en kalmeren. Je huid voelt weer comfortabel en prettig aan. Hypo allergene formule.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds op een gereinigd gezicht en de hals aanbrengen. Vervolgens de Sothys Repair Balm aanbrengen. Kan als masker gebruikt worden (10 min laten inwerken, het teveel verder laten inwerken of afspoelen).

€ 68,50

REP Repair Balm

Sothys Cosmeceutique Repair balm met glyco-repair en peptides is een herstellende balsem en intensieve verzorging voor een huid die ultra kwetsbaar is. Geleidelijk voelt de huid weer comfortabel en hervind het zijn evenwicht weer. Hypoallergene formule.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds op een gereinigd gezicht en de hals aanbrengen. Voor optimaal resultaat breng je eerst Sothys Regenerative solution aan.

€ 48,50

DF Desquacrem Forte Microderm

Sothys Cosmeceutique Desquacrem forte microderm is een cosmeceutische diepte reiniging voor het gezicht, hals en decolleté. Voor de normale huid, de gemengde tot vette huid, die te weinig zuurstof heeft en dikker is geworden, die tekenen van veroudering en/of pigmentvlekken vertoont. Met een grondige reinigende werking van de huidporiën en een exfoliërende werking dankzij een combinatie van salicylzuur (2%) en micro korrels van rijst. Getest onder controle van dermatologen.

Gebruik
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op een vochtige, gereinigde huid, 2 tot 3 minuten laten intrekken. Vervolgens 2 tot 3 minuten met cirkelvormige bewegingen het product opschuimen met lauw water en daarna afspoelen. Deze handeling 2 tot 3 keer herhalen om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor je huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.
Normaal, gemengde huid: 1 tot 2 keer per week.
Droge, gevoelige huid: 1 keer elke 2 weken.
Vette, probleemhuid: 2 tot 4 keer per week.

€ 107,00

BX Wrinkle Corrector

Sothys Cosmeceutique Wrinkle corrector is een corrigerend serum dat tegen expressie rimpels werkt met een botox effect de expressie rimpels worden vervaagt en al het waren weg gegumd.

Gebruik
Breng de corrector 's-morgens en 's-avonds met behulp van de ultra nauwkeurige applicator rechtstreeks aan op de betreffende zones (voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, fronsrimpels tussen de wenkbrauwen en de neus/lip rimpels). Masseer de corrector in de huid met licht strijkende massage bewegingen. Breng vervolgens het Sothys serum en creme aan die geschikt zijn voor je huidtype.
TIP: Met Sothys BX Wrinkle corrector verleng je de werkingstijd van een botox injectie en zorg je dat de huidkwaliteit in dat gebied behouden blijft.

Sothys Oogverzorging

€ 65,00

Crème Lumière Rides-Cernes-Poches

Sothys Crème lumière rides-cernes-poches bestrijdt elke dag zichtbaar de tekenen op de oogcontour : rimpels, lijntjes, kringen en wallen die de oogopslag dof maken. De frisse, gladmakende textuur voelt comfortabel aan en versmelt met de huid

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen op de gehele oogcontour van de binnenhoek tot aan de slapen. Breng het ook aan tussen de wenkbrauwen om het uiterlijk zichtbaar te behouden.

€ 51,50

Roll-on Cryo Anti-Poches

Sothys Roll-on cryo anti-poches is gemaakt om de vermoeidheidstekenen op de ogen en de wallen zichtbaar te bestrijden.

Gebruik
Breng het aan op het onderste ooglid met behulp van de 3 metalen ballen en oefen een lichte druk uit op de tube. Gladstrijken vanuit de binnenste ooghoek naar de slapen .

€ 65,50

Serum Lifting Paupières

Dit Serum Lifting Paupières, geïnspireerd op dermo-esthetische technieken, verstevigt zichtbaar de oogleden alsof ze zijn gelift. De blik wordt meer open, de oogleden minder slap voor een zichtbaar open en jongere oogopslag. De actieve ingrediënten tillen de oogleden zichtbaar op. Zeker ook handig als basis voor oogmake-up.

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen op de gereinigde bovenste oogleden - inclusief het beweeglijk ooglid - van de binnenste ooghoek richting de slaap.

€ 91,00

Secret Yeux et Levres

Sothys Secret yeux et levres is een balsem met smeltende textuur en laat op de huid een gladstrijkend laagje achter voor een direct comfortabel gevoel en een liftend effect op de oog- en lipcontour. Dag na dag werkt de 2-in-1 formule in op de specifieke problemen van deze twee zones van het gezicht die uiterst gevoelig zijn voor veroudering.

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen op de gehele lipcontour en oogcontour van de binnenhoek tot aan de slapen. Breng het ook aan tussen de wenkbrauwen om het uiterlijk zichtbaar te behouden.

€ 27,50

Fluide Demaquillant Yeux et Levres

Sothys Demaquillant yeux et levres is een tweefasig vloeibaar product om alle make-up van ogen en lippen te verwijderen ook waterproof make-up. Speciaal voor mensen met gevoelige ogen en voor lensdragers.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje dat je over de oogleden, de wimpers, de wenkbrauwen en de lippen haalt. Niet naspoelen.

Sothys Seizoensproducten

€ 29,00

Mousse Nettoyant Eclat

Dit luchtige reinigingsmousse, met aardbeienextract dat AHA's bevat, helpt de huidtextuur dag na dag te verfijnen voor een zachte en stralende huid.

Gebruik
Om je huid te reinigen, breng je deze mousse ochtends en/of 's avonds op een vochtig gezicht en hals aan. Masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen en spoel daarna grondig af.

€ 39,00

Elixer nourissant (lichaam)

Deze lichaamsolie met lichte textuur en verkwikkende geur van basilicum en aardbeien maakt de huid zacht en soepel. Het omhult de huid in een voedende beschermende film.

Gebruik
Spray over het hele lichaam en masseer met ronddraaiende bewegingen. Voor dagelijks gebruik.

€ 29,00

Embelisseur de teint

Een kleurrijke emulsie met de verkwikkende geur van basilicum en aardbeien om de teint van de huid te verbeteren en te verhelderen.

Gebruik
Gebruik na je creme als make-up basis.

Sothys Zonnebescherming

€ 46,50

fluide-protecteur-jeunesse-sothys

Fluide Protecteur Jeunesse SPF50

Deze fluide heeft een dubbele werking: verzorging én bescherming tegen fotoveroudering. De breedspectrum UVA-UVB bescherming en het extract van witte brandnetel maken van dit product een dagelijkse bondgenoot, waar je ook bent. Verrijkt met het hydra-plumping-complex.

Gebruik
Elke morgen aanbrengen op het gelaat na de verzorgende crème. In geval van blootstelling aan de zon, het product opnieuw aanbrengen. De oogcontouren vermijden. Contact met de kleding vermijden

€ 49,50

Fluide Protecteur Visage et Corps SPF20

Sothys Fluide protecteur visage et corps SPF20 heeft een vloeibare en melkachtige samenstelling, is waterproof en in een ultrapraktische pompflacon.

Gebruik
Ruim aanbrengen over het gezicht en lichaam alvorens in de zon te gaan. De oogcontour vermijden. Het product vaak opnieuw aanbrengen.

€ 47,50

Lait Protecteur Visage et Corps SPF30

Sothys Lait protecteur visage et corps is een 2-in-1 emulsie voor gezicht en lichaam. Ideale bescherming voor iedere huid wanneer de gebruiksaanwijzing wordt opgevolgd.

Gebruik
Ruim aanbrengen over het gezicht en lichaam alvorens in de zon te gaan. De oogcontour vermijden. Het product vaak opnieuw aanbrengen.

€ 36,50

Lait Après-soleil Corps Régénérant

Sothys Lait après-soleil corps régénérant is een ultraromige en smeltende melk om de huid onmiddellijk te kalmeren en te sublimeren na het zonnen. Deze aftersun is een perfect alternatief voor de gebruikelijke bodylotion in de zomer.

Gebruik
Aanbrengen over het hele lichaam na het zonnen.

€ 55,50

Soin Après Soleil Anti-Age

Sothys Soin après soleil anti-age is een after sun nachtcreme voor het gezicht met anti rimpel werking. Deze verzorgende formule met lichte en glijdende textuur omhult de huid met een sluier van zachtheid en comfort en zorgt voor het behouden van haar jeugdige uitstraling na het zonnen.

Gebruik
Aanbrengen over het gezicht en de hals na het zonnen. De oogcontour vermijden.
Kan worden gebruikt als masker of als nachtcrème tijdens de zomerperiode.

€ 27,50

Voile Sublimateur Jambes

Sothys Voile Sublimateur Jambes (Beautiful Legs Enhancer) zorgt voor de mooiste benen die gezien mogen worden bij mooi weer. Deze amberkleurige gel van Sothys sublimeert onmiddellijk de benen met een licht getinte sluier. De Voile sublimateur jambes maakt het mogelijk kleine onregelmatigheden van de huid te camoufleren.

Gebruik
Als de dagen warmer en zonniger worden, van tevoren de benen insmeren met een vochtinbrengende crème of lotion en daarna de Voile Sublimateur Jambes met lichte bewegingen inmasseren.
LET OP: Wacht tot het product helemaal droog is voordat u zich aankleedt. Na aanbrengen handen zorgvuldig wassen!
Tip: deze creme mengen met uw favoriete bodylotion voor een minder intensieve kleuring!
Bevat geen zelfbruiner.