Cellics

Ook voor de aanschaf van Cellics voedingssupplementen kun je bij Schoonheidssalon Aqua Beautycare terecht.
Je bestelling kun je doorgeven via: contact@aquabeautycare.nl
Producten afhalen in de salon is gratis. Voor verzending van de producten wordt € 6,75 in rekening gebracht (vanaf € 100,00 is de verzending gratis).

Cellics Voedingssupplementen

€ 86,00

Attention (Cell Pure)

Attention zuivert van binnenuit, met een kuur van 5 weken. Kijk of je daarna verder kunt met Together eventueel in combinatie met Inspiration, Confidence, of Independent.
Bevat o.a. MSM, Spirulina, Mariadistel, Colostrum, Gemberwortel, Selenium en Vitamine A. Google de werking ervan gerust!
Heel soms blijven klanten de Attention nodig hebben na de 5-weekse kuur. Dit mag alleen op onderhoudsdosering. Overleg hierover met een skinexpert.
We adviseren jou om bij serieuze huidproblematiek sowieso een bezoek te brengen aan een van onze skinexperts, voor aanvullende behandelingen/skincare en goede ondersteuning. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk.
Het is trouwens niet het meest lekkere wat je geproefd hebt, maar we wilden geen onnodige smaakversterkers toevoegen, welke E-nummers bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid.
Wil je het eerst proeven? Er is ook een mini versie van Attention.

€ 23,00

Attention mini (Cell Pure mini)

Goed voor een 10-daagse detox, waarin je de hoeveelheid Attention opbouwt.

Gebruik Attention mini voor een frisse start met een van de overige poedervormen, door eerst goed te zuiveren, of wanneer jij niet direct tot onze grootverpakking durft over te gaan, maar eerst 10 dagen wilt ervaren wat dit met jou doet; Of als korte intensieve detox kuur.

€ 89,00

Inspiration (Cell Elixer)

Age powerfully, met Inspiration.
Door ons te verdiepen kwamen we erachter dat ons lichaam vanaf ons 30e (in serieuze aantallen) van nature steeds minder stofjes aan maakt om voor zichzelf te zorgen. Waardoor ons lichaam steeds minder gaat presteren.
Zo beschik jij ook over steeds minder collageen. Een stofje dat oa verantwoordelijk is voor stevigheid/volume in jouw huid.
Daarom wil jij vanaf jouw 30e starten met aanvullen van collageen.
Naast collageen bevat Inspiration, hyaluronzuur. Dat alom wordt geprezen in beautyland.
Maar hier houdt het nog niet op. Inspiration bevat ook antioxidanten, om zo min mogelijk onnodige hoeveelheden te hoeven verliezen. En vitaminen en mineralen, o.a. nodig om een proces tot stand te laten komen in jouw huid.
Het is trouwens niet het meest lekkere wat je geproefd hebt, maar we wilden geen onnodige smaakversterkers toevoegen. Welke E-nummers bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid. Wil je het eerst proeven? Er is ook een mini versie van Inspiration.

€ 39,00

Inspiration mini (Cell Elixer mini)

Wil je gewoon eens weten hoe een van onze collageen poeder supplementen smaakt? Om te proberen of het in jouw ontbijtroutine past? Daar is deze mini probeer verpakking ideaal voor!
5 dagen lang kun je het bij jouw eerste maaltijd innemen.
Let wel, hiermee ga je geen verschil merken. Daar is een langere tijd voor nodig. Met deze mini verpakking kun je voorzichtig kennismaken met ons poederproduct, of je het wat vindt voor jouw beautyroutine.

€ 184,00

Confidence (Cell Elixer Limitless)

Confidence is het beste wat wij kennen op het gebied van aging!
Confidence is gelijk aan Inspiration, maar toch anders. Confidence bevat namelijk veel hogere doseringen.
Waarom? Ben jij 50+, dan is jouw natuurlijke aanmaak van stoffen om voor jouw lijf en huid te zorgen op deze leeftijd fors minder dan toen jij 30 of 40 was. Dit loopt steeds harder op. De hogere doseringen uit Confidence kun jij dan wel gebruiken.
Ben je 30+? Kies dan ook gerust voor Confidence, maar ook Inspiration volstaat dan. Met Confidence doe jij het gewoon nóg beter.
Het is trouwens niet het meest lekkere wat je geproefd hebt, maar we wilden geen onnodige smaakversterkers toevoegen. Welke E-nummers bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid.

€ 69,00

Independent (Vegan Cell Builder)

Alles staat of valt met een goed, gebalanceerde voeding. Naast goede vetzuren (van Omega 3), zijn ook eiwitten een belangrijke basis. En wist jij dat 2 stuks fruit en 250 gram groentes ook al lang niet meer de standaard zijn? Dus: Is jouw basis (voeding) nog niet op orde, dan is dit jouw ideale oplossing! Bevat naast plantaardige eiwitten, natuurlijke antioxidanten van fruits en greens, spirulina en vegan collagen boosters. Zodat ook jouw huid niet mis hoeft te lopen. Een gevarieerde en evenwichtige voeding horen hier natuurlijk wel bij.
Door de vegan collagen boosters en plantaardige eiwitten, is dit product ook uitermate geschikt voor de vegan.

€ 69,00

Together (Cell Omega)

Het enige product van Cellics wat in een capsule zit, hoogwaardige Omega 3 visolie vetzuren met visgelatine omhulsel. Een omhulsel van visgelatine komen we vrijwel niet tegen! Hier zijn we zo blij mee. Als huidexpert willen we rund ook het liefst zoveel als mogelijk vermijden. Volgens ons zijn deze hoogwaardige en zuivere Omega 3 vetten de eerste stap naar een vitalere jij. Wanneer het kan adviseren we Togehter dan ook altijd in combinatie met een van onze poederproducten. Google maar eens naar de vele voordelen van extra Omega 3 inname, dan wil jij hier gelijk mee starten.
Een lijf in balans, is de start van een huid in balans.