Merken/producten

Sothys

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa's in de vier windstreken. Al bijna 75 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. "La Maison Sothys", een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de estheticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.

Bernard Cassiere

De alternatieve schoonheid… volgens een uniek concept dat creativiteit, originaliteit, moderniteit en plezier combineert. Producten die exclusief bestemd zijn voor instituten en spa’s. 100% origineel – 100% professioneel
Authentiek en trendsetter… Bernard Cassière innoveert en creëert voor u steeds meer heerlijke en ludieke behandelingen. Tussen modern en traditie. Onze producten zijn het resultaat van onze cosmetische knowhow en van de traditionele methodes van onze artisanale meesters. Daarom werken wij samen met de beste lokale specialisten (bloemenkwekers, chocolatiers,..) om u zo alle voordelen van de natuur te laten ontdekken.
Een ethisch merk… Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd. Meer nog, in de mate van het mogelijke worden gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld.
Voor iedere huid een behandeling… Met zijn complete series wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Professionele behandelingen maar toegankelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Decaar

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn. Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben. Wij hebben een sterke overtuiging dat dit bijdraagt aan meer geluk, succes en levensvreugde. Wij ondersteunen deze filosofie door te zorgen voor eerlijke en vakkundige DÉCAAR-specialisten. Met deze filosofie als leidraad, maken wij effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype.

Malu Wilz

Het decoratieve assortiment van MALU WILZ Beauté biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccessoires en een modern kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale modemetropolen. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn. Beleef de “Made in Germany” kwaliteit. HEEL BELANGRIJK ! Malu Wilz is een exclusief salonmerk, dus niet verkrijgbaar bij de drogisterij / parfumerie.

Cellics SKIN HEALTH NUTRITION

Echte schoonheid komt van binnenuit, ben jij gezond van binnen dan laat dat je maximaal van buiten stralen. Wil jij vermindering van jouw rimpels? Af van die onrustige huid met af en toe een uitbraak van een puistje? Of ervaar je serieuze problematiek als acne of eczeem? En heeft tot nu toe nog niets jou het gewenste effect bezorgd? Dan kunnen wij je vertellen dat dit komt, omdat de oplossing moet komen van binnenuit. Dat je huid hier enorm van opknapt, dat hebben wij bewezen. Kijk je nog wat rond, dan zal dit ook voor jou ineens heel logisch zijn. Het verband tussen goede voeding en een gezonde huid is namelijk enorm en gelukkig zien we hier een verschuiving in ontstaan. Steeds meer staan we stil bij de essentie: de binnenkant. Waar het mee start. Onze supplementen bevatten naast essentiële ingrediënten voor je huid, ook essentiële ingrediënten voor je gezondheid/lijf. En net deze combinatie, maakt ons uniek en sterk. Waarom? Het lichaam zorgt er eerst voor dat alle vitale systemen goed blijven werken, waardoor er met de voeding anno nu vaak niet voldoende voedingsstoffen over blijven voor de huid. Dat resulteert zich vaak in vroegtijdige of misschien wel onnodige veroudering of lichte tot ernstige huidproblematiek. Ervaar je tekorten? Dan wordt het erg lastig om het beste van jouw huid te verwachten. Begrijp ons trouwens niet verkeerd, zelf vinden wij het ouder worden een prachtig proces. Die rimpels? Die horen erbij. Ook dat jij zo af en toe een onrustige huid hebt, moet je geen probleem vinden. Dit is een natuurlijke reactie van je huid, die reageert op hoe jij voor jezelf hebt gezorgd. Leer je huid hier noujuist om waarderen. Toch zien de meesten onder ons dit anders… Gezond zijn, met een gezonde huid, dat is iets wat we iniedergeval allemaal willen toch? En vitaal ouder worden? Ontdek daarom onze skin health nutrition!