De salon

De salon waar huidverbetering en ontspanning samen komen

Een absolute weldaad voor lichaam en geest

In deze professioneel ingerichte salon kunt u zich dompelen in een oase van rust, zodat u de dagelijkse stress kunt laten verdwijnen en heerlijk kunt ontspannen. Geniet van de diverse gelaatsbehandelingen, die Aqua Beautycare u te bieden heeft. En met de persoonlijke aanpak door schoonheidsspecialiste Wendy Schotting bent u in goede handen. Zij is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, acne specialiste en eigenaar van schoonheidssalon Aqua Beautycare.
U krijgt hier het beste dat uw huid verdient.

Kwaliteit, Genot en Pure Schoonheid

De producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn van de Franse cosmeticamerken Sothys en Bernard Cassiere en zijn zuiver natuurlijk van samenstelling, niet op dieren getest en goedgekeurd door Proefkoneen.
Dankzij de hoge kwaliteit van de behandelingsproducten, in combinatie met een exclusieve verzorgingsmethode zijn deze merken de topklasse in professionele huidverzorging en huidverbetering.
Kortom: Kwaliteit, genot en pure schoonheid.

Huidverbetering

Acne, rimpels, verouderde huid, grove poriën, futloze huid, pigmentvlekken, littekens? Naast de huidverbeterende behandelingen van Sothys kunt u ook de Algen Peeling van Decaar ondergaan. Het antwoord op al deze problemen. 

Bij acne is het mogelijk de behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Zie hiervoor de voorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Professionele en creatieve make-up

Aqua Beautycare maakt voor make-up gebruik van het Duitse merk Malu Wilz. Dit merk biedt een modern en actueel kleurenassortiment, dat een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt voor een betaalbare prijs.

Neem de tijd voor uzelf en laat u verwennen zodat u zich compleet ontspannen voelt en uw huid er gezond en stralend uitziet.

U bent van harte welkom in de salon van Aqua Beautycare.