Bernard Cassiere

Ook voor de aanschaf van producten van Bernard Cassiere kun je bij Schoonheidssalon Aqua Beautycare terecht.
Staat een product er niet tussen? Dan kan deze wellicht voor je worden besteld.
Je bestelling kun je doorgeven via: contact@aquabeautycare.nl
Producten afhalen in de salon is gratis. Voor verzending van de producten wordt € 6,75 in rekening gebracht (vanaf € 100,00 is de verzending gratis).

Bamboe Aloe Vera (intensief hydraterend)

€ 48,00

Bamboe Aloe Vera Creme

Net zoals een tweede huid smelt deze comfortabele crème onder je vingertoppen in contact met de huid om deze tegen vochtverlies te beschermen zoals een schild. Met natuurlijke extracten van bamboe, aloe-vera en hyaluronzuren, vitamines, mineralen en aminozuren krijgt je huid een frisse, volle en gehydrateerde uitstraling. Speciaal voor de droge of zeer gehydrateerde huid bevat deze crème ook karité boter om te voeden en te versoepelen. Dagelijks gebruiken en ’s-avonds aanvullen met de nachtcrème.

€ 40,00

Bamboe Aloe Vera Creme, navulling

Handige en voordelige navulling van de Bamboe Aloe Vera creme.
Deze comfortabele creme smelt als een tweede huid onder je vingertoppen in contact met de huid om deze tegen vochtverlies te beschermen zoals een schild. Met natuurlijke extracten van bamboe, aloe-vera en hyaluronzuren, vitamines, mineralen en aminozuren krijgt je huid een frisse, volle en gehydrateerde uitstraling. Speciaal voor de droge of zeer gehydrateerde huid bevat deze crème ook karité boter om te voeden en te versoepelen. Dagelijks gebruiken en ’s-avonds aanvullen met de nachtcrème.

€ 48,00

Bamboe Aloe Vera Sorbet creme

De Sorbet creme verzekert een langdurige hydratatie en een betere verdeling van de vochttoevoer. Het is geschikt om opnieuw een frisse teint te krijgen en helpt om het trekkerige gevoel op lange termijn tegen te gaan. Aanbevolen voor de normale tot vette gedehydrateerde huid. Dagelijks gebruiken en ’s-avonds aanvullen met de nachtcrème.

€ 40,00

Bamboe Aloe Vera Sorbet creme, navulling

Handige en voordelige navulling van de Bamboe Aloe Vera Sorbet creme.
Deze creme verzekert een langdurige hydratatie en een betere verdeling van de vochttoevoer. Het is geschikt om opnieuw een frisse teint te krijgen en helpt om het trekkerige gevoel op lange termijn tegen te gaan. Aanbevolen voor de normale tot vette gedehydrateerde huid. Dagelijks gebruiken en ’s-avonds aanvullen met de nachtcrème.

€ 52,00

Bamboe Aloe Vera nachtcreme

Deze nachtcrème is een plantaardige crème die de tekenen van vermoeidheid weggomt en voor een frisse uitziende volle huid zorgt direct bij het ontwaken. Natuurlijke effecten van Bamboe en aloe-vera in combinatie met hyaluronzuur en een jojoba olie die vitaminen, mineralen en aminozuren verschaft. 's-Avonds aanbrengen op een perfect gereinigde huid.

€ 44,00

Bamboe Aloe Vera nachtcreme, navulling

Handige en voordelige navulling van de Bamboe Aloe Vera nachtcreme.
Deze nachtcrème is een plantaardige crème die de tekenen van vermoeidheid weggomt en voor een frisse uitziende volle huid zorgt direct bij het ontwaken. Natuurlijke effecten van Bamboe en aloe-vera in combinatie met hyaluronzuur en een jojoba olie die vitaminen, mineralen en aminozuren verschaft. 's-Avonds aanbrengen op een perfect gereinigde huid.

€ 41,50

Bamboe Aloe Vera serum super hydratante

De combinatie van extracten van Aloë Vera en bamboe zorgen voor de nodige vitaminen, mineralen en aminozuren, welke de elasticiteit en de soepelheid van de huid verbeteren. Het cactusextract en een derivaat van hyaluronzuur helpen de hydratatiebarrière te versterken, voor een blijvend hydraterend effect. Voeg 4 druppels van dit serum direct toe aan je crème om haar voedend en hydraterend vermogen te versterken en de werkzaamheid van de crème te verhogen. Kan ook direct op de gereinigde huid aangebracht worden onder je dagcrème.

Spiruline (anti-age)

€ 54,00

Spiruline Creme (Ultra) Confort

Dankzij natuurlijke extracten van spirulina, bruin zeewier, vlinderboomextracten en peptiden, heeft deze crème een jeugdige werking. De creme verzacht rimpels in het gezicht. en is ook ontworpen om de huid te beschermen tegen de kunstmatige stralen van onze beeldschermen (blauw licht) die bijdragen aan de tekenen van veroudering.
De Crème Confort Spiruline is geschikt voor de normale tot gemengde huid. Ze is rijk aan plantaardige hydraterende bestanddelen en macadamia-olie om de huid weer stralend, comfortabel en vitaal te maken.

De ultra-comfort versie is ontwikkeld voor de droge tot uitgedroogde huid. Ze is verrijkt met karitéboter en zuivere jojoba-olie, zodat de huid de hele dag door gevoed wordt en er daardoor comfortabeler uitziet.
Gebruik overdag en 's-avonds op een perfect gereinigde huid.

€ 46,00

Spiruline Creme (Ultra) Confort, navulling

Handige en voordelige navulling van de Spiruline Creme Confort of Ultra Confort.
Dankzij natuurlijke extracten van spirulina, bruin zeewier, vlinderboomextracten en peptiden, heeft deze crème een jeugdige werking. De creme verzacht rimpels in het gezicht. en is ook ontworpen om de huid te beschermen tegen de kunstmatige stralen van onze beeldschermen (blauw licht) die bijdragen aan de tekenen van veroudering.

€ 52,00

Spiruline Serum

Dankzij het gehalte aan natuurlijke extracten van spirulina en bruin zeewier, aangevuld met zeevenkel- en boomvarenextracten, hyaluronzuur, peptiden en lipopeptiden, heeft dit serum een verjongende werking. Het biedt de huid een herstellend en opvullend effect. Hierdoor worden gezichtstrekken minder zichtbaar. Doordat zuivere jojoba-olie en plantenextracten toegevoegd zijn, heeft het ook een ontspannende werking.
Gebruik overdag en 's-avonds op een perfect gereinigde huid. Vervolgen met de Spiruline creme.

L'Orange Sanguine (Detox)

€ 37,50

EE creme

De innovatieve textuur van de EE-crème transformeert op magische wijze je teint om je huid op natuurlijke wijze op te frissen en een goed uitgerust uiterlijk te geven. Het DETOX-complex (bloedsinaasappelextract + essentiële olie van mandarijn), verrijkt met vitamine C en polyfenolen, helpt bij het bestrijden van dagelijkse aanvallen door stedelijke vervuiling op te vangen en de huidkwaliteit te verbeteren. Een verstevigend peptide en een vocht inbrengende stof zijn toegevoegd om de gelaatstrekken zichtbaar te verbeteren en de zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden. De EE-crème bevat ook een SPF om de huid te beschermen tegen de zichtbare verouderingseffecten van blootstelling aan de zon.
Alleen of na je dagcrème (voor droge of vochtarme huid) aanbrengen op een goed gereinigde huid. Meng goed om de teint te egaliseren en indien nodig opnieuw aan te brengen om perfect bij je huidskleur te passen.

€ 39,50

Creme Hydratante

Deze zachte, parelmoerachtige textuur zit boordevol natuurlijke actieve ingrediënten en versmelt met je huidskleur om je teint te laten stralen, frisheid en vitaliteit te geven. Het bevat een DETOX'-complex nieuwe generatie (bloedsinaasappelextract + geupcycled citrusvruchtenextract + biologisch peperbessenextract) om de dagelijkse agressies van buitenaf te helpen bestrijden en de huidkwaliteit te verbeteren. Een maniokextract is toegevoegd om de stevigheid van de huid te verbeteren en haar een gerevitaliseerde uitstraling te geven. Een plantaardig hyaluronzuur maakt de formule compleet voor een goed gehydrateerde huid.
Gebruik overdag op een perfect gereinigde huid. Eventueel aanbrengen na het Radiance Booster serum.

€ 42,00

Concentre de Nuit

Een overheerlijke natuurlijke olie uit meerdere plantaardige oliën samengesteld zoals de rose hip oil, macadamia oil en jojoba olie. Voeding voor je huid en sterkt de huidbarrière aan. Het verfijnt de huid en verbeterd de uitstraling na een hele nacht zijn detox werking te hebben uitgevoerd. De zachte aangename natuurlijke geur komt door de cocktail van essentiële oliën zoals tangarine, sinasappel, grapefruit, citroen en lavendel. Een wortel extract verrijkt de anti oxidanten en voegt dus nog meer toe aan de beschermende functie. Als je wakker wordt ziet je huid er fris, zacht en egaal uit.
Voor het slapen gaan neemt je 4 tot 6 druppels uit de pipet in uw handpalmen en masseer je het in op een schone huid met zachte strijkbewegingen.

€ 46,50

Radiance Booster Serum

Doffe teint, vermoeide huid? Geef je vermoeide, grauwe huid een boost met dit serum verrijkt met vitamine C derivaat, hyaluronzuur, en het DETOX' complex nieuwe generatie (bloedsinaasappel extract + geupcycled citrusvruchten extract + biologisch peperbessen extract). In 7 dagen hervind je huid haar vitaliteit, ziet er mooier uit, als herboren. De teint is egaler, frisser en stralender. De gelaatstrekken zijn ontspannen.
De pipet is handig in gebruik en zorgt voor een perfecte dosering. Gebruik overdag en 's-avonds op een perfect gereinigde huid.