Malu Wilz

Ook voor de aanschaf van Malu Wilz make-up kunt u bij Schoonheidssalon Aqua Beautycare terecht.
Staat een product er niet tussen? Dan kan deze wellicht voor u worden besteld.
Uw bestelling kunt u doorgeven via: contact@aquabeautycare.nl
Producten afhalen in de salon is gratis. Voor verzending van de producten wordt € 6,75 in rekening gebracht (vanaf € 100,00 is de verzending gratis).

Ogen

Oogschaduw

€ 25,00

Eye shadow

De MALU WILZ Beauté Eye Shadows zijn individueel en met elkaar te combineren. De microfijne textuur garandeert een lange houdbaarheid. De microfijne samenstelling met gedurfde glans, zijde matte finish of fijne glansdeeltjes geven oneindig veel mogelijkheden voor pastelzachte, bonte of dramatisch spectaculaire kleureffecten. Met het elegante spiegeldoosje, dat naar wens ingedeeld kan worden, worden niet alleen de ogen een blikvanger.
Kleurnummers: 45A, 53, 54, 62, 74, 84, 85, 88, 89, 93, 95, 98, 159, 169, 186, 196, 197

Gebruik
De gewenste kleur met een applicator of een penseeltje aanbrengen. Voor perfecte houdbaarheid en een intensieve kleurafgifte eerst de Eye Shadow Base aanbrengen

€ 25,00

Just Minerals eyeshadow

Oogschaduw met een zijdezachte structuur. De bijzondere Pearl-pigmenten laten een intensieve kleur achter en zorgt voor een spannende oogmake-up. De oogschaduw laat zich gemakkelijk opbrengen en zorgt voor een uitstekend comfort. Bevat voedende bestandsdelen zoals Vitamine C & E, Lecithine en Jojoba-olie. Vrij van parfum!
Kleurnummers: 06; 32; 35; 38; 45; 60

Gebruik
De gewenste kleur met een applicator of een penseeltje aanbrengen. Voor perfecte houdbaarheid en een intensieve kleurafgifte eerst de Eye Shadow Base aanbrengen

€ 25,00

Perfect Eye Powder

Sothys Lotion demaquillant Confort is een hypoallergene lotion met Thermaal Spawater om de meest (over)gevoelige huid dagelijks op te frissen. Zonder parfum en geurstoffen.

Gebruik
Met een wattenschijfje aanbrengen op het gezicht en de hals en daarna drogen. Vervolgens voor uw huid geschikt serum en creme aanbrengen.

€ 25,00

Lait Demaquillant Clarté

Sothys Lait demaquillant Clarté is verrijkt met extract van toverhazelaar en reinigt de huid op milde wijze en bestrijdt rode vlekken, couperose en roodheden. Deze reinigingsmelk is vrij van minerale oliën en is speciaal voor een huid met rode vlekken en rode adertjes.

Gebruik
Over het gezicht en de hals verdelen en vervolgens met de vingertoppen inmasseren met kleine rondgaande bewegingen. Het overtollig product verwijderen met een wattenschijfje of naspoelen met water. Afsluiten met de lotion demaquillant Clarté.

€ 25,00

Eye Shadow Base

De Malu Wilz Eyeshadow Base legt de perfecte basis voor de oogschaduw. Oogschaduw wordt hierdoor watervast en de krijgt een kleurijkere en gladdere finish. De oogschaduw heeft met de Eyeshadow Base een langere duurzaamheid. .

Gebruik
Met de vingertoppen dun op het ooglid aanbrengen. Voor een snelle make-up is de Eyeshadow Base tevens als lichte ogenschaduw te gebruiken.

€ 25,00

Soft Eye Styler

Sothys Lait demaquillant Pureté is een reinigingsmelk met irisextract om uw huid grondig te reinigen en te zuiveren. Deze reinigingsmelk is vrij van minerale oliën en is speciaal geschikt voor de vette en probleemhuid.

Gebruik
Over het gezicht en de hals verdelen en vervolgens met de vingertoppen inmasseren met kleine rondgaande bewegingen. Het overtollig product verwijderen met een wattenschijfje of naspoelen met water. Afsluiten met de lotion demaquillant Pureté.

€ 25,00

Lotion Demaquillant Pureté

Sothys Lotion demaquillant Pureté is een tweefasige lotion met irisextract om uw huid te zuiveren, de huidstructuur te verfijnen en de talgproductie te remmen.

Gebruik
Lotion schudden voor gebruik. Met een wattenschijfje aanbrengen op het gezicht en de hals en daarna drogen. Vervolgens voor uw huid geschikt serum en creme aanbrengen.

€ 27,50

Eau Demaquillante Micellaire Lotion

Sothys Eau demaquillant micellaire lotion is een ultra milde 2-in-1 reinigingslotion en reinigt mild en doeltreffend zowel het gezicht en de ogen in een enkel gebaar.

Gebruik
Dagelijks in de ochtend op een licht vochtig watje sprenkelen en de huid en hals zachtjes reinigen door zachte zijwaartse bewegingen te maken vanaf binnenzijde gezicht naar buitenzijde. In de avond de lotion op een licht vochtig watje sprenkelen om het gezicht te reinigen en de oog make up te verwijderen.

€ 24,00

Fluide Demaquillant Yeux et Levres

Sothys Demaquillant yeux et levres (100 ml) is een tweefasig vloeibaar product om alle make-up van ogen en lippen te verwijderen ook waterproof make-up. Speciaal voor mensen met gevoelige ogen en voor lensdragers.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje dat u over de oogleden, de wimpers, de wenkbrauwen en de lippen haalt. Niet naspoelen.

€ 59,50

Vitalite400ml

XL Lait & Lotion Demaquillant Vitalité (400ml)

Voordeelformaat Sothys Lait en Lotion demaquillant Vitalité.
Dubbele inhoud voor een aantrekkelijke prijs!

Wascreme en gel

€ 34,00

Gel Moussant Purifiant (125 ml)

Sothys Gel moussant purifiant is een frisse reinigende gel met extracten van iris en moerasspirea om de vette en probleemhuid grondig te reinigen en de talgproductie te reguleren.

Gebruik
Gel met water opschuimen en met roterende bewegingen masseren, daarna de huid afnemen met een vochtig washandje of sponsje. Vervolgens de huid opfrissen met de lotion pureté om de productie van talg te remmen.

€ 37,50

Nettoyant Du Matin (125 ml)

Sothys Nettoyant du matin is een dagelijkse cremereiniger met extract van kamille en zachte amandelolie. Om de huid zachtjes te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruik
's Ochtends aanbrengen op een vochtige huid. Emulgeren met water en ruim naspoelen. Kan ook 's avonds worden gebruikt. Vervolgens de huid opfrissen met een geschikte lotion.

Dieptereinigers en scrub

€ 37,50

Desquacreme

Sothys Desquacreme is een originele formule van Sothys. Dit diepgaande reinigingsproduct helpt de huid te ontdoen van de meest hardnekkige onzuiverheden, zoals een doffe huid en zwarte puntjes.

Gebruik
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op een vochtige, gereinigde huid, 2 tot 3 minuten laten intrekken. Vervolgens 2 tot 3 minuten met cirkelvormige bewegingen het product opschuimen met lauw water en daarna afspoelen. Deze handeling 2 tot 3 keer herhalen om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.
Normaal, gemengde huid: 1 tot 2 keer per week.
Droge, gevoelige huid: 1 keer elke 2 weken.
Vette, probleemhuid: 2 tot 4 keer per week.

€ 42,00

DF Desquacrem Forte Microderm

Sothys Cosmeceutique desquacrem forte microderm is een cosmeceutische diepte reiniging voor het gezicht, hals en decolleté. Voor de normale huid, de gemengde tot vette huid, die te weinig zuurstof heeft en dikker is geworden, die tekenen van veroudering en/of pigmentvlekken vertoont. Met een grondige reinigende werking van de huidporiën en een exfoliërende werking dankzij een combinatie van salicylzuur (2%) en micro korrels van rijst. Getest onder controle van dermatologen.

Gebruik
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op een vochtige, gereinigde huid, 2 tot 3 minuten laten intrekken. Vervolgens 2 tot 3 minuten met cirkelvormige bewegingen het product opschuimen met lauw water en daarna afspoelen. Deze handeling 2 tot 3 keer herhalen om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.
Normaal, gemengde huid: 1 tot 2 keer per week.
Droge, gevoelige huid: 1 keer elke 2 weken.
Vette, probleemhuid: 2 tot 4 keer per week.

€ 39,00

Gelée Gommante visage

Sothys Gelée gommante visage is een zachte peeling met schuurkorreltjes en extract van witte thee. Ontdek deze magische textuur die overgaat van een gel in olie en daarna in melk.

Gebruik
Aanbrengen op een droge, gereinigde huid. Lichte cirkelvormige bewegingen maken tot de gel een olie wordt. Daarna emulgeren met water tot het product een melk wordt en ruim naspoelen met lauw water. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.

€ 38,00

Gommage à Grains Visage

Sothys Gommage à grains visage is een milde scrubpeeling met rijstpoeder om de teint weer te laten stralen.

Gebruik
Op een gereinigde huid, met rondgaande bewegingen aanbrengen. De oogcontour vermijden. Goed naspoelen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.

€ 37,50

Gommage Exfoliant

Sothys Gommage exfoliant is een natuurlijke huid peeling zonder korreltjes met jasmijnextract om de dode cellen op milde wijze te verwijderen en de celvernieuwing te bevorderen. Geschikt voor elke huidtype.

Gebruik
Aanbrengen op een droge, gereinigde huid. 2 minuten laten inwerken en vervolgens gommen en naspoelen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.

Sothys Huidverzorging gezicht

Normale, gemengde, jonge huid

€ 42,00

Hydra Protective Emulsion Douceur

Sothys Hydra protective emulsion douceur is en vloeibare crème die de huid beschermt en de hydratatie van de huid op peil houd het maakt de huid mat. Deze uitstekende basis voor make up maakt de normale en gemengde huid fris en fluweel zacht. Hydra Protective emulsion douceur is bijzonder geschikt voor de verzorging van een jonge en jeugdige huid.

Gebruik
De emulsie in kleine stipjes verdelen op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Inmasseren met kleine halen met de vingertoppen. Kan 's ochtends en/of 's avonds worden gebruikt.

€ 46,00

Hydra Protective Creme

Dankzij Sothys Hydra protective dag- en/of nachtcrème met biostimulines van maiskorrels die de regeneratie van de huid stimuleren wordt de huid beschermt en voelt deze prettig aan. Geschikt voor de normale tot gemengde huid. Hydra protective crème kan ook plaatselijk worden aangebracht om kleine oneffenheden te vervagen.

Gebruik
De creme in kleine stipjes verdelen op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Inmasseren met kleine halen met de vingertoppen. Kan 's ochtends en/of 's avonds worden gebruikt.

€ 33,00

Athletics Hydra Protectrice Creme SPF15

Sothys Athletics Hydra protectrice creme met SPF15 is een gekleurde dagcreme voor mensen die hun huid dagelijks willen hydrateren en beschermen. Deze crème beschermt je huid tegen de agressies waarmee de huid dagelijks wordt geconfronteerd (uitdroging, transpiratie, UV, blauw licht).

Gebruik
De creme in kleine stipjes verdelen op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Inmasseren met kleine halen met de vingertoppen. Voor optimale bescherming, bij overmatige transpiratie, regelmatig opnieuw aanbrengen.

Vette, onzuivere, probleem huid

€ 36,50

Fluide Hydra Matité

Sothys Fluide hydra matité is een ultralichte emulsie, hydrateert en normaliseert de gecombineerde, vette en probleemhuid. De huid is beschermd, mat en gebalanceerd.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 42,00

Creme reparatrice

Sothys Creme reparatrice is een zachte creme voor de vette en probleemhuid, werkt herstellend en beschermend ook voor de gevoelige probleem huidtypen. Bevordert het verdwijnen van de oneffenheden van de huid.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 34,00

Masque Purifiant

Sothys Masque purifiant is een zuiverend en matterend crèmemasker met twee soorten klei (groen/wit). Verwijdert in alle zachtheid de onzuiverheden en de glanzende zones bij de gemengde tot vette huid.

Gebruik
1 à 2 maal per week aanbrengen in een dikke laag op het hele gezicht of op de T-zone van de gemengde huid. De oogcontour vermijden. Laat de crème 10 minuten rusten en spoel het vervolgens af met water. Nareinigen met Sothys lotion purifiant. Dit crèmemasker wordt ook ’s-avonds doelgericht gebruikt op de kleine lokale onvolmaaktheden. Breng het op de oneffenheden aan en laat het vervolgens de hele nacht rusten. ’s-Morgens afspoelen.

Gevoelige huid, huid met rode vlekken

€ 54,50

Spa Fluide Fondant

Sothys Spa fluide fondant is een heerlijke frisse fluide met Eau Thermale Spa voor de gevoelige en wat gecombineerdere huid. De huid wordt direct minder gevoelig en voelt dag na dag prettiger aan. Een fantastische hypoallergene, parfumvrije formule, geschikt als dag en nacht crème.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds aanbrengen op een gereinigde huid, onder de fluide wordt het Spa SOS serum geadviseerd.

€ 54,50

Spa Creme Veloutée

Sothys Spa cream veloutée is een echte streling voor de gevoelige huid die snel droog wordt. De huid wordt zeer snel minder gevoelig en voelt dag na dag prettiger aan. Een heerlijke hypoallergene, parfumvrije formule, als dag en / of nachtcrème te gebruiken.

Gebruik
‘s-morgens en ‘s-avonds aanbrengen op een gereinigde huid, onder de creme wordt het Spa SOS serum geadviseerd.

€ 49,95

Spa Serum SOS

Sothys Spa serum SOS is voor de gevoelige en zeer gevoelige huiden. Dit zeer comfortabele serum is ideaal om de huid die voortdurend of tijdelijk onprettig aanvoelt, snel te neutraliseren en de kans te verkleinen dat de huid onprettig gaat aanvoelen. Het serum verhoogt de weerstand van de huid en brengt de huid weer in balans. Het serum heeft net als de crème en de fluide een parfumvrije en hypoallergene samenstelling.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds aanbrengen op een gereinigde huid onder de Spa fluide fondant of onder de Spa creme veloutée.

Droge huid

€ 68,00

Creme Nutritive Confort

Sothys Creme nutritive confort heeft als doel de huid weer comfortabel maken, herstellen en beschermen tegen chronische of tijdelijke uitdroging, om zo de jeugdigheid van de huid zichtbaar in stand te houden. Geschikt voor een droge, gevoelige tot zeer droge huid.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 63,00

Elixer Relipidant Essentiel

Sothys Elixir relipidant essentiel van de Nutritive lijn is een uniek concept. Eindelijk is er een oplossing voor de huid die af en toe droog tot zeer droog is! Voor een huid die onmiddellijk prettig aanvoelt, beter gevoed is en gekalmeerd wordt. Deze relipiderende olie met een niet vette textuur is delicaat geparfumeerd en beschermt de huid zichtbaar tegen veroudering.

Gebruik
Enkele druppels in de handpalm gieten en aanbrengen over het hele gezicht en de hals of alleen op de betreffende zones, 's-ochtends en 's-avonds. Verdergaan met de creme Nutritive confort of met uw gebruikelijke verzorgende crème van Sothys.

Sothys Jeunesse Anti-age cremes

€ 75,00

Creme Jeunesse Vitalité

Sothys Creme jeunesse vitalité beperkt de tekenen van vermoeidheid, maakt de gelaatstrekken glad en egaliseert de teint. De huid straalt van frisheid en haar jeugdigheid wordt als het ware behouden.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt.

€ 75,00

Creme Jeunesse Rides Confort

Sothys Creme jeunesse rides is om kraaienpootjes en rimpels zichtbaar glad te maken, de veerkracht van de huid te behouden en een egale teint te bewaren. De jeugdigheid van de huid wordt als het ware verlengd.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse focus rides aanbrengen.

€ 75,00

Creme Jeunesse Fermete Confort

Sothys Creme jeunesse fermete is om rimpels zichtbaar glad te maken, vlekken te verminderen en de zichtbare tekenen van huidverslapping te beperken. Het gezicht lijkt gelift, de jeugdigheid is als het ware opgewekt.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse focus fermete aanbrengen.

€ 75,00

Creme Jeunesse Restructurante

Sothys Creme jeunesse restructurante is om zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden: rimpels, zelfs diepe rimpels en huidverslapping. De huid is weer vol. De jeugdigheid van de huid is als het ware hersteld.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse reconstituant aanbrengen.

€ 75,00

Creme Jeunesse Redensifiante

Sothys Creme jeunesse redensifiante is om een teint te verkrijgen die weer straalt van vitaliteit en tegelijkertijd de zichtbare tekenen van veroudering te beperken. De huid is perfect geregenereerd en ziet er opgevuld uit.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimaal resultaat na het serum Jeunesse reconstituant aanbrengen.

€ 72,00

Noctuelle Creme Resurfacante Detox Nuit

Nacht na nacht is dit technologisch concentraat met weldadige geur werkzaam in het hart van de huid om haar te helpen de zichtbare tekenen van de dagelijkse agressies van buitenaf te bestrijden. De huid wordt tijdens de slaap gladgestreken en ziet er bij het ontwaken glad en stralend uit. Rimpels zijn gladgestreken en tekenen van vermoeidheid zijn vervaagd. De jeugdige uitstraling van de huid is verlevendigd.

Gebruik
’s-Avonds, na uw Sothys serum, aanbrengen op het gezicht en de hals.

Sothys Jeunesse Anti-age serums

€ 86,50

Serum Jeunesse Unifiant

SSothys Serum jeunesse unifiant heeft een matterende textuur, helpt kleuroneffenheden en ieder type porie minder zichtbaar te maken en maakt oppervlakterimpels zichtbaar glad. Heeft u een glimmende huid met zichtbare poriën, vlekken en rimpels. U wilt graag voorkomen dat er pigmentvlekken ontstaan dan is dit serum de beste keuze.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 86,50

Serum Jeunesse Focus Rides

Sothys Serum jeunesse focus rides met smeltende textuur helpt bestaande rimpels zichtbaar op te vullen, het huidoppervlak glad te maken en d tekenen van veroudering te beperken. Voor als u uw rimpels wil opvullen expressierimpels, maar ook de diepste rimpels. Preventief om rimpelvorming te voorkomen.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 86,50

Serum Jeunesse Focus Fermete

Sothys serum jeunesse focus fermete met geltextuur met stretch effect helpt huidverslapping te beperken door de huid veerkrachtig te maken en te verstevigen en de gelaatstrekken zichtbaar te liften. Ziet uw huid er futloos uit, wordt gekenmerkt door rimpels, uw gelaatstrekken zijn zwaar en slap en u wilt uw huid veerkrachtig houden dan is dit serum de beste keuze om uw huid te verbeteren en verzorgen.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 86,50

Serum Jeunesse Reconstituant

Sothys Serum jeunesse reconstituant met textuur van gegelifieerde olie omhult de huid om deze intensief te voeden, maakt de huid dichter en vitaler en verbetert zo alle tekenen van veroudering. Is uw huid dun, futloos en wordt gekenmerkt door verouderingseffecten. Uw huidteint straalt niet meer als vroeger dan is dit serum ideaal om zijn soepel makende en opvullende effect.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€86,50

Serum Jeunesse Detoxifiant anti-radicalaire

Sothys Serum jeunesse detoxifiant anti-radicalaire dringt onmiddellijk in de huid en geeft haar een stralend effect. Beschermt de huid zichtbaar tegen vrije radicalen en optimaliseert de celvernieuwing. Als u in de stad woont of bij een rokers huid. U heeft een serum nodig dat uw huid minder grauw maakt. Uw huid is vermoeit door te weinig slaap dan is dit het serum dat uw huid ontgift en weer laat stralen.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

€ 79,50

Serum Jeunesse Ovale Parfait

Sothys Serum jeunesse ovale parfait met onthullende, direct vormende textuur tekent het gezichtsovaal en de hals opnieuw, helpt het gezichtscontour te behouden en maakt het decolleté glad. Voor diegene die hun gezichtsvorm op elke leeftijd wil behouden.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezichtscontour en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de aangepaste verzorgingscrème aanbrengen.

Sothys Hydra3Ha

€ 69,50

Creme Hydratante Jeunesse Confort

Sothys Creme hydratante jeunesse confort is geschikt voor de droge en normale huid en bevat de combinatie van het drievoudige hyaluronzuur en het gepatenteerde boleet extract 1055 zorgen voor een cosmeceutisch herstel en intensieve hydratatie van uw huid. Dag in dag uit blijf de huid stalen en haar jeugdigheid bewaard.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimale hydratatie na het Hydra3Ha Serum intensif hydratant aanbrengen.

€ 69,50

Creme Hydratante Jeunesse

Sothys Creme hydratante jeunesse is geschikt voor de normale en gecombineerde huid en bevat de combinatie van het drievoudige hyaluronzuur en het gepatenteerde boleet extract 1055 zorgen voor een cosmeceutisch herstel en intensieve hydratatie van uw huid. Dag in dag uit blijf de huid stalen en haar jeugdigheid bewaard.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimale hydratatie na het Hydra3Ha Serum intensif hydratant aanbrengen.

€ 82,00

Serum Intensif Hydratant

Sothys Hydra3Ha Serum intensif hydratant herstelt onmiddellijk de hydratatie van de huid maar beschermt deze ook. Tot 60% meer hydratatie! Raadzaam om na dit serum de creme uit de dezelfde Hydra3Ha-lijn aan te brengen. Waarom? Het synergie-effect: de langdurige werking van het intensief hydraterende serum in combinatie met de onmiddellijke werking van de hydraterende crème biedt de huid een hoog presterende hydraterende oplossing. Het serum optimaliseert de verjongende hydratatie-efficiëntie van de Hydra3Ha crèmes.

Gebruik
Het serum ‘s-ochtends en ‘s-avonds op het gezicht en de hals (1 toepassing = 1à2 keer pompen) aanbrengen. Vervolgens de Sothys Hydra3Ha verzorgingscrème of een ander Sothys huidverzorgingscreme aanbrengen.

€ 45,00

Masque Hydra-lissant

Sothys Masque hydra-lissant is een smeuïg masker om de huid onmiddellijk met zachtheid te omhullen.

Gebruik
1 à 2 keer per week een dikke laag op het gelaat en de hals aanbrengen. Vervolgens 10 à 15 minuten laten inwerken en met ruim water met watjes of washandje verwijderen. U kunt dit masker ook ‘s-avonds na de inwerktijd met een tissue verwijderen en het laagje wat blijft zitten inmasseren als nachtverzorging.

Sothys Detox Energie

€ 75,00

Detox Energie Creme Jeunesse Dépolluante

Vervuiling kan een verstoring van de balans van het microbioom van de huid veroorzaken. De huid raakt verzwakt en kan zich minder goed beschermen en herstellen. Sothys Detox Energie Crème jeunesse dépolluante is de ware bondgenoot in de strijd tegen dagelijkse omgevingsstress en geeft alle huidtypes, zelfs de vale en gestreste huid, weer een mooie uitstraling.

Gebruik
Op de schone huid over het hele gezicht en de hals aanbrengen in lichte streken met de vingertoppen. Kan 's-ochtends en/of 's-avonds worden gebruikt. Voor optimale bescherming na het Detox Energie Serum énergisant intégral aanbrengen.

€ 79,50

Detox Energie Serum Energisant Integral

Sothys Detox Energie Serum energisant integral is een sterk geconcentreerde serum en de ideale booster van uw verzorgingsritueel. Dit serum, dat ongelofelijk zacht en licht aanvoelt bij de toepassing, is een krachtige ontgiftende, zuurstofrijke en stimulerende cocktail. De huid hervindt haar vitaliteit en ziet er jonger uit.

Gebruik
Gebruik een paar druppels serum onder de Sothys Detox Energie Creme jeunesse dépolluante of een ander Sothys huidverzorgingscreme voor een stralende mooie huid.

€ 32,50

Detox Energie Essence Dépolluante Protectrice

Detox Energie Essence dépolluante protectrice is een nieuw wapen tegen omgevingsstress voor in uw dagelijkse beautyritueel om de jeugdigheid van uw huid te behouden. Als een echte barrière tegen vervuiling zorgt de formule voor de noodzakelijke dagelijkse dosis bescherming, terwijl de huid wordt omhuld met een uiterst comfortabel hydraterend laagje. Het helpt huidbeschadigingen als gevolg van vervuiling te verminderen.

Gebruik
De unieke textuur van deze essence versmelt met de huid: een paar druppels aanbrengen in de handpalm en met lichte bewegingen inkloppen op het gezicht en de hals.
‘s-Ochtends na de dagcrème aanbrengen om de huid te beschermen, en ‘s-avonds na de reiniging en voor de nachtverzorging om de huid te helpen in haar strijd tegen vervuiling.

€ 39,95

Detox Energie Correcteur Energisant Instantané

Bij het aanbrengen van deze Sothys Detox Energie Correcteur energisant instantané verandert de textuur en past zich aan aan alle huidtypes en alle huidskleuren. Deze crème bevat ingekapselde pigmenten om direct en doelgericht de zichtbare imperfecties op het huidoppervlak te corrigeren.

Gebruik
Ideaal als egaliserende make-up basis of alleen om de teint te verhelderen voor een ultra-natuurlijk corrigerend resultaat. Aanbrengen over het gezicht en de hals.

Sothys Cosmeceuticals

€ 66,50

RS Regenerative Solution

Sothys Cosmeceutique Regenerative solution met glyco-repair en hyaluronzuur is een masker/serum om de ultrakwetsbare huid te hydrateren en kalmeren. Uw huid voelt weer comfortabel en prettig aan. Hypo allergene formule.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds op een gereinigd gezicht en de hals aanbrengen. Vervolgens de Sothys Repair Balm aanbrengen. Kan als masker gebruikt worden (10 min laten inwerken, het teveel verder laten inwerken of afspoelen).

€ 59,95

REP Repair Balm

Sothys Cosmeceutique Repair balm met glyco-repair en peptides is een herstellende balsem en intensieve verzorging voor een huid die ultra kwetsbaar is. Geleidelijk voelt de huid weer comfortabel en hervind het zijn evenwicht weer. Hypoallergene formule.

Gebruik
‘s-Morgens en ‘s-avonds op een gereinigd gezicht en de hals aanbrengen. Voor optimaal resultaat brengt u eerst Sothys Regenerative solution aan.

€ 42,00

DF Desquacrem Forte Microderm

Sothys Cosmeceutique Desquacrem forte microderm is een cosmeceutische diepte reiniging voor het gezicht, hals en decolleté. Voor de normale huid, de gemengde tot vette huid, die te weinig zuurstof heeft en dikker is geworden, die tekenen van veroudering en/of pigmentvlekken vertoont. Met een grondige reinigende werking van de huidporiën en een exfoliërende werking dankzij een combinatie van salicylzuur (2%) en micro korrels van rijst. Getest onder controle van dermatologen.

Gebruik
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op een vochtige, gereinigde huid, 2 tot 3 minuten laten intrekken. Vervolgens 2 tot 3 minuten met cirkelvormige bewegingen het product opschuimen met lauw water en daarna afspoelen. Deze handeling 2 tot 3 keer herhalen om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Sluit af met de lotion die geschikt is voor uw huidtype, vervolgens zachtjes afdrogen.
Normaal, gemengde huid: 1 tot 2 keer per week.
Droge, gevoelige huid: 1 keer elke 2 weken.
Vette, probleemhuid: 2 tot 4 keer per week.

€ 96,50

BX Wrinkle Corrector

Sothys Cosmeceutique Wrinkle corrector is een corrigerend serum dat tegen expressie rimpels werkt met een botox effect de expressie rimpels worden vervaagt en al het waren weg gegumd.

Gebruik
Breng de corrector 's-morgens en 's-avonds met behulp van de ultra nauwkeurige applicator rechtstreeks aan op de betreffende zones (voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, fronsrimpels tussen de wenkbrauwen en de neus/lip rimpels). Masseer de corrector in de huid met licht strijkende massage bewegingen. Breng vervolgens het Sothys serum en creme aan die geschikt zijn voor uw huidtype.
TIP: Met Sothys BX Wrinkle corrector verlengt u de werkingstijd van een botox injectie en zorgt u dat de huidkwaliteit in dat gebied behouden blijft.

Sothys Oogverzorging

€ 58,50

Crème Lumière Rides-Cernes-Poches

Sothys Crème lumière rides-cernes-poches bestrijdt elke dag zichtbaar de tekenen op de oogcontour : rimpels, lijntjes, kringen en wallen die de oogopslag dof maken. De frisse, gladmakende textuur voelt comfortabel aan en versmelt met de huid

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen op de gehele oogcontour van de binnenhoek tot aan de slapen. Breng het ook aan tussen de wenkbrauwen om het uiterlijk zichtbaar te behouden.

€ 45,00

Roll-on Cryo Anti-Poches

Sothys Roll-on cryo anti-poches is gemaakt om de vermoeidheidstekenen op de ogen en de wallen zichtbaar te bestrijden.

Gebruik
Breng het aan op het onderste ooglid met behulp van de 3 metalen ballen en oefen een lichte druk uit op de tube. Gladstrijken vanuit de binnenste ooghoek naar de slapen .

€ 56,00 (10 stuks)/€ 6,50 p/s

Patch Express Yeux

Sothys Patches express yeux helpen de blik zichtbaar te verlevendigen en de uitstraling te sublimeren. De bijzondere structuur in biocellulose is gedrenkt in een verzorgende formule en geeft een instant fris gevoel en een onmiddellijk gladmakend effect. Ze verminderen zichtbaar de tekenen van vermoeidheid en geven de blik weer een jeugdige uitstraling.

Gebruik
Breng op een schone, droge huid onder elk oog een patch aan tot aan de kraaienpootjes. Maak het glad met uw vinger, zodat het goed op de huid blijft zitten. Laat 10 minuten rusten. Verwijder patch en laat het resterende product indringen. Je hoeft niet te spoelen. Herhaal deze handeling 1 à 2 keer per week.

€ 77,50

Secret Yeux et Levres

Sothys Secret yeux et levres is een balsem met smeltende textuur en laat op de huid een gladstrijkend laagje achter voor een direct comfortabel gevoel en een liftend effect op de oog- en lipcontour. Dag na dag werkt de 2-in-1 formule in op de specifieke problemen van deze twee zones van het gezicht die uiterst gevoelig zijn voor veroudering.

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen op de gehele lipcontour en oogcontour van de binnenhoek tot aan de slapen. Breng het ook aan tussen de wenkbrauwen om het uiterlijk zichtbaar te behouden.

€ 24,00

Fluide Demaquillant Yeux et Levres

Sothys Demaquillant yeux et levres is een tweefasig vloeibaar product om alle make-up van ogen en lippen te verwijderen ook waterproof make-up. Speciaal voor mensen met gevoelige ogen en voor lensdragers.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje dat u over de oogleden, de wimpers, de wenkbrauwen en de lippen haalt. Niet naspoelen.

Sothys Seizoensproducten

€ 26,00

Mousse Nettoyante Eclat

Sothys Mousse nettoyatnte éclat is een zacht, luchtig reinigend schuim met een fruitige geur van Yuzu en Grapefruit om de huidtextuur dag na dag te verfijnen voor een perfect stralende huid.

Gebruik
Breng 1 of 2 pompjes product aan op een vochtig gezicht en hals. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen en spoel daarna grondig af. Eventueel opfrissen met uw gebruikelijke Sothys lotion.

€ 26,00

Gommage Masque 2 en 1

Sothys Gommage masque is een zachte, romige scrub en masker gecombineerd in 1 product met de fruitige geur van Yuzi en Grapefruit. Doordat het rijk is aan roze klei herstelt het de zachtheid van de huid en reinigt het grondig voor een stralende teint.

Gebruik
1 à 2 keer per week aanbrengen op een schone, droge huid, waarbij de oogcontouren worden vermeden. Laat het als masker 5 minuten intrekken, scrub daarna met ronddraaiende bewegingen en vervolgens afspoelen met handwarm water.

€ 25,00

Nectar de Douche

Sothys Nectar de douche is een reinigende douchegel welke de huid omhult met natuurlijke zachtheid met een geur van Yuzu en Grapefruit.

Gebruik
Aanbrengen op een natte huid en laten schuimen, daarna grondig afspoelen. Ook te gebruiken voor in bad.

€ 28,00

Sorbet Hydratant Corps

Sothys Sorbet hydratant corps is verrijkt met hydraterend komkommerextract om de huid in de zomer te verzorgen. De unieke sorbet textuur met de fruitige geur van framboos en zwarte bes trekt snel in en laat uw huid zacht en comfortabel aanvoelen.

Gebruik
Ruim aanbrengen op het hele lichaam en inmasseren.

Sothys Zonnebescherming

€ 36,50

Fluide Protecteur Zones Sensibles SPF50

Sothys Fluide protecteur zones sensibles SPF50 is een vloeibare emulsie zonder parfum voor het gezicht en de meest gevoelige zones. Voor extra bescherming van de huid en een veilige, stralend bruine teint.

Gebruik
Ruim aanbrengen over het gezicht en over de gevoelige zones alvorens in de zon te gaan. De oogcontour vermijden. Het product vaak opnieuw aanbrengen.

€ 41,50

Lait Protecteur Visage et Corps SPF30

Sothys Lait protecteur visage et corps is een 2-in-1 emulsie voor gezicht en lichaam. Ideale bescherming voor iedere huid wanneer de gebruiksaanwijzing wordt opgevolgd.

Gebruik
Ruim aanbrengen over het gezicht en lichaam alvorens in de zon te gaan. De oogcontour vermijden. Het product vaak opnieuw aanbrengen.

€ 40,50

Fluide Protecteur Visage et Corps SPF20

Sothys Fluide protecteur visage et corps SPF20 heeft een vloeibare en melkachtige samenstelling, is waterproof en in een ultrapraktische pompflacon.

Gebruik
Ruim aanbrengen over het gezicht en lichaam alvorens in de zon te gaan. De oogcontour vermijden. Het product vaak opnieuw aanbrengen.

€ 36,00

sothys-sothys-fluide-haute-protection-w-spf50

Fluide Haute Protection SPF50 [W.]™+

Sothys Fluide haute protection SPF50 [W.]™+ is een beschermende fluide voor het gelaat voor dagelijks gebruik met breed spectrum (UVA-UVB-IR). Want de dagelijkse bescherming tegen de zon is nog steeds de beste manier om pigmentvlekken te voorkomen.

Gebruik
Elke morgen aanbrengen op het gelaat na de verzorgende crème. In geval van blootstelling aan de zon, het produkt opnieuw aanbrengen. De oogcontouren vermijden. Contact met de kleding vermijden

€ 31,50

Lait Après-soleil Corps Régénérant

Sothys Lait après-soleil corps régénérant is een ultraromige en smeltende melk om de huid onmiddellijk te kalmeren en te sublimeren na het zonnen. Deze aftersun is een perfect alternatief voor de gebruikelijke bodylotion in de zomer.

Gebruik
Aanbrengen over het hele lichaam na het zonnen.

€ 46,50

Soin Après Soleil Anti-Age

Sothys Soin après soleil anti-age is een after sun nachtcreme voor het gezicht met anti rimpel werking. Deze verzorgende formule met lichte en glijdende textuur omhult de huid met een sluier van zachtheid en comfort en zorgt voor het behouden van haar jeugdige uitstraling na het zonnen.

Gebruik
Aanbrengen over het gezicht en de hals na het zonnen. De oogcontour vermijden.
Kan worden gebruikt als masker of als nachtcrème tijdens de zomerperiode.

€ 26,00

summer-kit-sothys-solaire_250x250@2x

Sothys Summerkit

De Sothys Summerkit bevat een Lait protecteur SPF30 voor gezicht en lichaam (50 ml) en een Lait après soleil voor het lichaam (50 ml). Super handig om mee te nemen voor een weekendje weg en strand!

€ 21,00

sothys-sothys-huile-douche-solaire

Huile de Douche Nettoyante

Sothys Huile de douche nettoyante is een zijdezachte douche-olie. Geschikt voor elk huidtype. Vormt een fijne mousse en maakt de huid zacht. Reinigt en omhult de huid met een subtiel geparfumeerde sluier.

Gebruik
Aanbrengen op een vochtige huid, opschuimen en vervolgens goed afspoelen.

€ 24,00

Voile Sublimateur Jambes

Sothys Voile Sublimateur Jambes (Beautiful Legs Enhancer) zorgt voor de mooiste benen die gezien mogen worden bij mooi weer. Deze amberkleurige gel van Sothys sublimeert onmiddellijk de benen met een licht getinte sluier. De Voile sublimateur jambes maakt het mogelijk kleine onregelmatigheden van de huid te camoufleren.

Gebruik
Als de dagen warmer en zonniger worden, van tevoren de benen insmeren met een vochtinbrengende crème of lotion en daarna de Voile Sublimateur Jambes met lichte bewegingen inmasseren.
LET OP: Wacht tot het product helemaal droog is voordat u zich aankleedt. Na aanbrengen handen zorgvuldig wassen!
Tip: deze creme mengen met uw favoriete bodylotion voor een minder intensieve kleuring!
Bevat geen zelfbruiner.

Sothys Athletics Bodyproducten

€ 21,00

Athletics Nettoyant Revitalisant

Sothys Athletics Nettoyant revitalisant is een revitaliserende formule 3 in 1 (gelaat, lichaam, haren) voor een snel en praktisch gebruik onder de douche.

Gebruik
Aanbrengen op een natte huid en laten schuimen, daarna grondig afspoelen.

€ 32,50

Athletics Gel Fraicheur Jambes et Pieds

Sothys Athletics Gel fraicheur jambes et pieds is een verfrissende gel met direct ijskoud effect om benen en voeten te verlichten.

Gebruik
Eén keer per dag aanbrengen met opwaartse bewegingen vanaf de voetzolen tot aan de dijen.