Tekstvak:

 

 

 

Waar ontspanning en huidverbetering samenkomen

 

Met de komst van het nieuwe seizoen biedt Aqua Beautycare u weer veel nieuws in de salon. Kom en ontdek!

 

Nieuw: Sothys Seizoensbehandeling

Geniet dit seizoen van een bloemig & fruitig parfum van Vanille en Passievrucht. Een onontbeerlijke dosis aan mineralen en een zuurstofbad om de weerstand van de huid een boost te geven voor de winter. Verleng het effect thuis met de speciale producten

- De Gommage/masque 2 in 1

- De Huile démaquillante (reinigende olie voor gelaat en ogen)

- De Baume nutri-réconfortant (ultra-voedende lichaamsbalsem)

Op het tweede seizoensproduct ontvangt u 50% korting!

 

Nieuw: Herfstkleuren Midnight Star

Malu Wilz komt dit seizoen met matte metallic accenten, die de zachte tinten uit de look accentueren, zoals nude, bordeaux en aubergine.
De harmonieuze, maar opvallende trendkleuren van de MIDNIGHT STAR look maken van elke vrouw een opvallende verschijning. 

 

Creme Jeunesse en serum in mooie beautycase

De Crème Jeunesse van Sothys is er om de huid dag na dag te beschermen, haar schoonheid te verlengen en huidveroudering (rimpels, vlekken en verslapping) zichtbaar te bestrijden, met als belangrijkste verjongingsdoel:

Herstellen van de jeugdigheid van de huid.

Het intensieve serum Jeunesse helpt bij het verzorgen, verbeteren en jeugdiger maken van je huid.

Bij aankoop van een Crème Jeunesse ontvangt u een serum met 50% korting. Beide verpakt in een mooi beautycase.

 

Dubbele Reiniging met voordeel

Omdat een grondige reiniging van groot belang is voor het behoud van een frisse huid, is het aan te raden om een dubbele reiniging te hanteren. Hierbij zorgt de eerste reiniging (lait) voor het verwijderen van oppervlakkig vuil van de huid. De tweede reiniging (lotion) zorgt voor het verwijderen van de overige vuilresten in de poriën en herstelt de huid.
Plantaardige extracten die speciaal zijn geselecteerd op basis van de aard van de huid:

Sothys duo voordeelflessen (400 ml) met 37,00 korting

 

Vernieuwde privacy wetgeving

Schoonheidssalon Aqua Beautycare wil graag voldoen aan de nieuwe richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De belangrijkste wijziging in de wetgeving is dat wij aantoonbaar moeten kunnen maken dat wij uw toestemming hebben om uw gegevens te verzamelen.

Onlangs hebben wij u hier een mail over gestuurd. Mocht u uw toestemming nog niet hebben gegeven, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit zo snel mogelijk te doen. U kunt uw akkoord mailen naar: aquabeautycare@xs4all.nl

Alvast bedankt!

NIEUWS EN TIPS

Heemraadstraat 26 | 2645 KE Delfgauw

t (015) 256 45 22 | e aquabeautycare@xs4all.nl

Afbeeldingsresultaat voor sothys vanille passievruchtAfbeeldingsresultaat voor sothys 400 ml reinigerAfbeeldingsresultaat voor midnight star malu wilzAfbeeldingsresultaat voor avg