Tekstvak:

 

 

 

Waar ontspanning en huidverbetering samenkomen

 

 

 

Vernieuwde privacy wetgeving

Schoonheidssalon Aqua Beautycare wil graag voldoen aan de nieuwe richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De belangrijkste wijziging in de wetgeving is dat wij aantoonbaar moeten kunnen maken dat wij uw toestemming hebben om uw gegevens te verzamelen.

Onlangs hebben wij u hier een mail over gestuurd. Mocht u uw toestemming nog niet hebben gegeven, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit zo snel mogelijk te doen. U kunt uw akkoord mailen naar: aquabeautycare@xs4all.nl

Alvast bedankt!

 

Nieuw: TEATOX, thee met een doel!
Nieuw in de salon diverse heerlijke soorten (kruiden)thee met 100% natuurlijke ingrediënten.
Elke thee heeft zijn eigen werking voor een gezondere levensstijl, pure ontspanning of gewoon omdat het lekker is!

De thee is zowel in losse thee als in pyramide zakjes verkrijgbaar.

Bij aankoop van een blikje losse thee, ontvangt u de filterzakjes cadeau!

 

Nieuw: Medex Hand & Body Cream

MEDEX Hand & Body Cream is anders dan andere handcrèmes. Medex Hand & Body Cream verzorgt niet alleen uw handen, maar beschermt ze ook.

Deze handcrème met een heerlijke geur geeft de huid 8 uur lang bescherming en zelfs méér, aangezien bestanddelen uit de crème helpen bij de aanmaak van lichaamseigen huidbeschermende ceramiden. 
Medex Hand & Body Cream beschermt de huid en helpt de huid te herstellen. Ruwe handen worden al na één keer aanbrengen merkbaar gladder. Na twee tot drie dagen bereikt u een opmerkelijk resultaat.

Nu bij aankoop van een tube handcreme een Medex Causaal Deodorant met 50% korting!

 

 

Ga goed voorbereid op vakantie.

Tip 1: Wilt u dit keer langer van uw mooi gebruinde huid genieten? Boek dan nog voor uw vakantie een Neoderma Bio Peeling behandeling. Door 10 dagen voor uw vakantie deze natuurlijke kruidenpeeling te ondergaan, wordt u sneller, egaler en dieper bruin en zult u langer bruin blijven.
Nu van 85,00 voor 68,00 euro.

Tip 2: Bescherm en verzorg uw huid tijdens het genieten van de zomerzon. De zonneproducten van Sothys werken als een echte bodyguard voor de huid. Zij bieden drievoudige celbescherming en tweevoudige weefselbescherming. In combinatie met UVA-UVB-filters van de laatste generatie helpt dit de huid te versterken om goed beschermd te bruinen. Nu het tweede product met 50% korting (Korting geldt op het goedkoopste product.)

En vergeet niet:

- Mijd blootstelling aan de zon tussen 12.00 en 16.00 uur;

- Zoek regelmatig de schaduw op;

- Draag een zonnehoed en zonnebril;

- Drink voldoende en regelmatig;

- Smeer u regelmatig en in voldoende mate in voordat u de zon ingaat.
Fijne vakantie!!

NIEUWS EN TIPS

Heemraadstraat 26 | 2645 KE Delfgauw

t (015) 256 45 22 | e aquabeautycare@xs4all.nl

Afbeeldingsresultaat voor avgAfbeeldingsresultaat voor teatoxfoto van Schoonheidssalon Aqua Beautycare.foto van Schoonheidssalon Aqua Beautycare.Vakantietrends 2018Afbeeldingsresultaat voor medex hand & body cream