Tekstvak:

PRODUCTEN

Heemraadstraat 26 | 2645 KE Delfgauw

t (015) 256 45 22 | e aquabeautycare@xs4all.nl

Wilt u een optimaal resultaat van de behandelingen van Aqua Beautycare dan is het van belang dat u uw huid thuis ook goed verzorgt. Het merk Sothys biedt verschillende producten voor de thuis-verzorging, zodat u de werking van de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt nog dagen kunt vasthouden.

Dagelijks hopen zich dode huidcellen op aan de oppervlakte van de huid. Door deze huidcellen te verwijderen, bereidt u uw huid voor op de aangepaste verzorgings-producten en zorgt u ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in de huid doordringen. Een goede reiniging is de basis voor een gezonde en stralende huid.
Sothys heeft voor alle huidtypes reinigingsproducten beschikbaar.

Reiniging

Ieder mens is anders en iedere huid heeft zijn eigen kenmerken. Om nu en voor lange tijd in vorm te blijven heeft uw huid een regelmatige, aangepaste verzorging nodig.
Deze aangepaste verzorging bestaat uit producten voor het regulariseren, voeden, kalmeren, zuiveren en het beschermen van de huid.

Oogverzorging
De oogverzorgingslijn Eye Contour vermindert wallen, kringen en rimpels.

Verzorgen

Bescherming en voeding
Een droge huid is haar huideigen ďcementĒ kwijt, waardoor de huid zich niet meer optimaal kan beschermen, wat een snellere huidveroudering tot gevolg heeft.
De lijn Nutritive Confort is speciaal ontwikkeld als oplossing voor alle problemen van de droge huid. De huid kan zich weer beschermen tegen huidveroudering.

Herstructureren
De huid wordt tijdens de slaap gladgestreken en ziet er bij het ontwaken glad en stralend uit. Rimpels zijn gladgestreken en tekenen van vermoeidheid zijn vervaagd. De jeugdige uitstraling van de huid is verlevendigd.

Evenwichtsherstellende verzorgingsmethoden

Een globaal antirimpel programma dat door de texturen de zintuigen weer laat genieten; antirimpel formules die ultrahoge prestaties leveren met geÔntegreerd
tex-OEģ, een stress bestrijdend actief bestanddeel bij uitstek.

Secrets de Sothys

Evasion lichaamsverzorging
Voor thuisgebruik heerlijk geurende gommages en elixirs. Deze producten zijn 100% natuurlijk en staan bekend om hun uitzonderlijke effecten op lichaam en geest.
De gommages verwijderen op milde wijze de dode huidcellen en de elixirs zijn voedende oliŽn die de huid zacht en satijnachtig maken en delicaat parfumeren.

Silhouette lichaamsverzorging
E
en vernieuwd afslankĖ en verstevigingsprogramma voor een platte buik en een stevige huid zonder cellulite. Het programma bestaat uit vier producten die nauwkeurig zijn afgestemd op de behoefte voor een slank en stevig lichaam.

Lichaamsverzorging

De vernieuwe zonneproducten van Sothys werken als een echte bodyguard voor de huid. De zes producten ruiken naar bloemen en vanille en bieden een optimale bescherming tegen UVA, UVB en infrarood stralen zonder een witte waas achter te laten.

Zonneproducten

Uw schoonheid is niet compleet zonder kleur. Met de Just Minerals make-up benut Malu Wilz de kracht van waardevolle mineralen voor een vederlichte, nauwelijks waarneembare, maar toch langhoudbare make-up.

Make-up

Eau Thermale Spa

Cosmeceutische, huidverbeterende producten

De werking van de cosmeceutische producten (cosmetisch + farmaceutisch) is intensiever en heeft daardoor een sneller en duurzamer resultaat.

Energie voor de huid
De werkzame stoffen in de Energieproducten zijn afkomstig van de Siberische Ginseng. Deze plant met buitengewone eigenschappen geeft uw huid een energiebooster dat de jeugdigheid van uw huid zichtbaar maakt.

PoriŽnverfijnend
De Pore Refiner producten hebben een poriŽnverfijnende werking, reguleren talg afscheiding en gaan het glimmen van de huid tegen. Met als resultaat een huid die een zachte, egale en een strakke huidstructuur heeft.

Ophelderend
De werking van de cellen die verantwoordelijk zijn voor de pigmentatie van de huid kan ontregeld raken: de teint wordt onregelmatig en plaatselijk kunnen pigmentvlekken ontstaan. De vernieuwde W+ verzorgingsproducten hebben een ophelderende werking en pakken pigmentvlekken doelgericht aan.

Hydrateren
De Hydra 3HA producten hydrateren de huid onmiddellijk en stimuleren duurzaam de vorming van de barriŤrefunctie van de huid. Een hydratatiebron die de jeugdigheid van de huid zichtbaar bewaart.

Anti-aging
Met de intensieve anti-aging cremes en serums, afgestemd op uw wensen en behoefte, verminderen snel en duurzaam de tekenen van veroudering. Bewezen doeltreffend: zonder plastische chirurgie ziet u er jaren jonger uit!

Voor prijzen van de producten van Sothys klik hier

De parfumvrije, hypoallergene serie verzorgingsproducten met Eau Thermale Spa is speciaal geformuleerd om rekening te houden met de kwetsbaarheid van de huid. De huid wordt beschermt, verzacht en in balans gebracht.

Afbeeldingsresultaat voor sothys jeunesse behandelingSothys Sothys Noctuelle crème resurfacant detox nuit